Zet je schoen in de bieb!

20 november 2017 t/m 24 november 2017 | Oud-Beijerland Centrum en Numansdorp

De Sint en de Pieten komen langs in de bibliotheek.

Beste bibliotheek,

wat hoorde ik van de week, mogen de kinderen hun schoen, bij jullie naar de bieb doen? En ze daar neerzetten, nou dan moeten jullie eens opletten. De bibliotheekpiet gaat alvast goed nadenken, welk toepasselijk schoencadeautje wij dan gaan schenken. En als jullie tijdens het halen, wat lekkers regelen op deze twee filialen, is het feest helemaal compleet en zorg ik dat de biebpiet niemand vergeet! Groet Sint en Piet

Sinterklaas nodigt alle kinderen tot en met 7 jaar uit om tussen 20 en 25 november hun, in de bibliotheek geknutselde, schoen te komen zetten bij de bibliotheek in Numansdorp en Oud-Beijerland Centrum. Het schoentje maken gebeurt op deze dagen tijdens de openingstijden van deze twee bibliotheken. Er staat een tafel met knutselspullen klaar. Op zaterdag 2 december kunnen de schoentjes worden opgehaald en staat er een lekker bekertje chocomel klaar. Lukt het niet om het schoentje op te halen op 2 december dan kan dit nog tot en met 5 december.

Onze openingstijden zijn te vinden onder het kopje Klantenservice.