Zomer-Lees-Bingo: vliegers maken (GEANNULEERD)

22 juli 2021, van 10:30 tot 11:30 | Oud-Beijerland Centrum

Kosten: € 2,00 (plusabonnement), € 2,50 (basisabonnement), € 3,00 (niet-leden)

Doe je mee met de Zomer-Lees-Bingo van de Bibliotheek Hoeksche Waard? Dan is je vast opgevallen dat je op 22 juli mee kunt doen aan een leuke activiteit in de bibliotheek: “Vliegers maken”, zodat je niet alleen lezend de zomer doorkomt maar ook vliegerend…

De activiteit “Vliegers maken” is een onderdeel van de Zomer-Lees-Bingo kaart. Deze is hier te downloaden. Ook is de bingokaart te vinden in het zomer magazine van Hoeksche Waard Actief en in de vestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard. Lever de volle bingokaart voor 1 september 2021 in bij jouw bibliotheek. Wie weet win jij wel een boekenbon van 15 euro!