Vreemde vrienden in het Kinderboekmuseum

Gepubliceerd op: 20 februari 2017 10:45

Grote vrienden, dikke vrienden, vreemde vrienden; het Kinderboekenmuseum staat deze vakantie in het teken van vrienden. Kom van 18 februari t/m 5 maart langs en beleef de leukste avonturen met boekenvrienden als Tiuri en Piak, Polleke en Mimoen en Spekkie en Sproet. Enneā€¦ neem jij je beste vriend ook mee?

Het Kinderboekenmuseum viert de vriendschap met extra activiteiten. In het Verhalenlab kun je de hele vakantie aanschuiven bij de leuke workshop Malkanderspiegels maken en onze Verhalendame brengt de prachtige vertelvoorstelling Vreemde vrienden.

Nu in het museum: Als we in woorden voelen. Een hele bijzondere virtual-reality-ervaring. Hoe is het om in een gedicht te kruipen en deze te beleven met je zintuigen? Zet de vr-bril op en ontdek het!

Het Kinderboekenmuseum Prins Willem-Alexanderhof 5 2595 BE Den Haag 070 333 9666.

www.kinderboekmuseum.nl