Lezing Simone van der Vlugt

Gepubliceerd op: 12 juli 2018 15:02

Ze schrijft met evenveel flair voor kinderen als voor hun ouders en laat volwassenen onbedaarlijk sidderen met haar literaire thrillers. Of het nu gaat om een middeleeuws stadstafereel of om een brute moord in een vinexwijk – ze sleept haar lezers zonder pardon mee. Op woensdagmiddag 5 september 2018 vanaf 15.00 uur treedt Simone van der Vlugt op tijdens het Bram Rozafestival in Nieuw Beijerland.

Simone van der Vlugt (1966) is bekend bij jong en oud. In de eerste plaats als schrijfster van historische jeugdromans en boeken voor kleuters en peuters, maar ook als thrillerschrijfster voor volwassenen.

Sinds Van der Vlugt debuteerde met haar eerste roman voor volwassenen - De reünie - zijn van haar eerste drie thrillers ruim een half miljoen exemplaren verkocht. De reünie, Schaduwzuster, Het laatste offer vonden zonder vertraging hun weg naar het grote publiek.

Blauw water stond geruime tijd op de eerste plaats van de verkooplijsten. De vertaalrechten van een aantal van haar boeken zijn verkocht aan onder andere Duitsland, Australië, Frankrijk en Italië. Van der Vlugt heeft inmiddels 37 boeken geschreven voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Op het Bram Rozafestival zal Simone vertellen over haar werk en over haar laatste boek. In de pauze is boekhandel Houtman aanwezig en zal de schrijfster signeren.

Praktische informatie

Je kunt vanaf 15 juli 2018 kaarten reserveren voor de lezing van Simone van der Vlugt via de website van het Bram Rozafestival. Deze lezing is een samenwerking tussen het Bram Rozafestival en de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Waar: op het Gors, aan de Spuidijk bij molen de Swaen (ingang bij de pont naar Spijkenisse).
Wanneer: 5 september om 15.00 uur.

Een kaartje kost € 17,50 of € 12,50 met je biebpas.

Reserveer hier je kaartje.