Medewerkers bieb hangen symbolische, eerste kerstbal in Joris' Kerstboom

Gepubliceerd op: 10 december 2019 13:30

Bibliotheekmedewerkers hebben gisterenmiddag de eerste, symbolische kerstbal in Joris’ Kerstboom gehangen. Dit deden zij ter nagedachtenis aan hun geliefde collega Rida van Kints, die in januari plotseling overleed. Samen met Rida’s man Frans en directeur van de Bibliotheek Hoeksche Waard Nell Schuijff hebben zij het startsein gegeven voor het project ‘Joris’ Kerstboom, dat nu voor de tweede keer plaatsvindt in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Joris’ Kerstboom is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen om in het licht te zetten. In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Ook is er op vaste tijden een medewerker van Humanitas aanwezig om bezoekers op weg te helpen en een luisterend oor te bieden. Meer informatie en tijden vind je hier.