Nederland Leest: gratis boekje

Gepubliceerd op: 5 november 2018 13:07

Je bent wat je leest, cadeau van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de Bibliotheek te verkrijgen is van 1 tot en met 30 november. Een heerlijk geschenk, vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.

Over het boek
Dit jaar wordt er geen klassieke titel heruitgegeven maar een geschenkboek met bijdragen over voeding van vijf specialisten: Rosanne Hertzberger, Joël Broekaert, Pierre Wind, Charlotte Kleyn en Marion Pauw. Het voorwoord is van Nederland Leest ambassadeur Ronald Giphart. Geniet van een verfijnd menu van vijf uiteenlopende gangen, afgewisseld met diverse smaakmakers die vertellen wat Nederland eet, en leest over eten. Het is fictie en non-fictie, spanning en wetenschap en natuurlijk gevuld met heerlijke recepten.

Over de auteurs
De auteurs zijn vijf specialisten die het thema elk vanuit hun eigen expertise benaderen: microbiologe Rosanne Hertzberger over de wetenschap, culinair historica en journaliste Charlotte Kleyn over cultuur en lifestyle, thrillerschrijfster Marion Pauw zorgt voor het spannende element, culinair columnist/recensent en programmamaker Joël Broekaert over de technologie en het milieu en natuurlijk mag de Kok des Vaderlands, kookboekenschrijver en tv-maker Pierre Wind niet ontbreken, over koken op geheel eigen wijze…

Je kun het boekje in elke vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard ophalen, zolang de voorraad strekt!