Nieuwe taalcoaches voor het Taalhuis Hoeksche Waard

Gepubliceerd op: 7 februari 2019 14:39

Het Taalhuis Hoeksche Waard heeft er 12 nieuwe getrainde taalcoaches bij wat het totaal aantal taalcoaches brengt op 49.

Deze vrijwillige taalcoaches zijn werkzaam in 7 verschillende bibliotheekvestigingen van de Hoeksche Waard voor de ondersteuning van taallessen. Deze zijn bedoeld voor iedereen die de Nederlandse taal beter willen leren kennen. Het Taalhuis Hoeksche Waard is dé plek waar iedereen terecht kan die aan de slag wil met basisvaardigheden, of dat nu een taal cursus is of ondersteuning van digitale vaardigheden iedereen is welkom. Aanmelden kan hier.

Het Taalhuis Hoeksche Waard is een samenwerkingsverband tussen meerdere lokale partners, zoals de gemeente, bibliotheek, WIHW, HW Wonen, taalaanbieders, Humanitas, Het Rode Kruis, Zorgwaard, Welzijn Hoeksche Waard en anderen.