Feestelijke opening Bibliotheek Mijnsheerenland

Gepubliceerd op: 28 november 2017 14:00

De bibliotheek in Mijnsheerenland is verhuisd naar het nieuwe Dorpshart. Het Dorpshart wordt officieel geopend in het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december.

Het hele weekend zijn er activiteiten voor jong en oud en de bibliotheek verzorgt een leuke muzikale workshop voor kindjes van 3 maanden tot 4 jaar.

Retteketet... baby- en peuterpret!
9 december 2017, van 10:30 tot 11:15 uur
Kijk! Wat zit daar in de tovertas? Is het een vogel? Twiet-twiet! Is het een poesje? Miaaaauw! Of een auto? Toet-toeoeoet! Wat het ook is, we gaan samen een muzikale ochtend beleven met dit interactieve BoekStartprogramma. We zingen liedjes met gitaarmuziek, horen geluidjes en kijken in het boek. Op het eind mag iedereen een muziekinstrumentje uitproberen! Doe je mee? Leuk!
Deze workshop is gratis! Je hoeft je vooraf niet aan te melden.

Word lid en krijg een gratis Dopper waterfles!
Onbeperkt boeken en films lenen en nooit meer boete betalen? Dat kan met het ALL-IN abonnement van de Bibliotheek Hoeksche Waard, voor maar € 5,00 per maand. Nog meer voordelen: e-books lenen, gratis reserveren, gratis partnerpas en korting op activiteiten. Wie tijdens de feestelijke opening van het Dorpshart lid wordt (ALL-IN abonnement) of overstapt naar dit abonnement, krijgt een gratis Dopper waterfles!

Het gehele programma van het openingsweekend is hier te bekijken