Vacature gastheer of -vrouw bij activiteiten

Gepubliceerd op: 31 januari 2017 14:49

De bibliotheek zoekt vrijwilligers die door hand- en spandiensten het verloop van de activiteit in goede banen kunnen leiden. Tijdens de activiteit treed je op als gastvrouw of gastheer en ben je altijd samen met een bibliotheekmedewerker.

De activiteiten vinden zowel overdag als 's avonds plaats in onze grotere bibliotheeklocaties.We hebben verschillende soorten activiteiten: historische zoals lezingen, mediawijze activiteiten zoals computerworkshop of een tabletcafé, maar ook lezingen over gezondheid etc..

• ruimte inrichten samen met de bibliotheekmedewerker
  • apparatuur (beamer, laptop, geluidsinstallatie, etc.) kunnen bedienen of erbij helpen
  • deelnemers van de activiteit welkom heten
  • koffie/thee zetten en schenken
  • na afloop helpen opruimen en het gebouw afsluiten
  • voor hulp bij mediawijze activiteiten is enige kennis van tablet/computer vereist.

Heb je er zin in? Laat het mij weten: Rida van Kints rvankints@debhw.nl. Telefoon 06-34141758