Tips Online Bibliotheek

De Online Bibliotheek is 24/7 open! We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Voor alle leeftijden

• Leden kunnen digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek.
  • Luisterboeken (voor alle leeftijden) zijn beschikbaar in de LuisterBieb-app.

Voor kinderen

• Op jeugdbibliotheek.nl staan nog meer leuke tips voor kinderen: inspiratie voor leuke boeken en allerlei informatie voor spreekbeurten en werkstukken.
  • Voor kinderen die lezen lastig vinden, bijvoorbeeld bij dyslexie en beginnende lezers, is er karaokelezen (luisteren met ondertitels) via yoleo.nl.
  • Voor de allerjongsten hebben we naast luisterboeken ook leuke voorleesfilmpjes via deze link op jeugdbibliotheek.nl
  • Nu de kinderen thuis en veel online zijn, is dit een ideaal moment voor de DataDetox Game en de quiz veilig internetten, ook via de jeugdbibliotheek.
  • Er staat een leuk voorleesfilmje online. Kijk snel op https://youtu.be/ukkEBUY5JUc Ga je mee op berenjacht?

Hulp nodig?

Heb je vragen over het lenen van e-books of over de LuisterBieb?  Bel met onze hulplijn van maandag t/m vrijdag tussen tussen 14.00 en 17.00 uur. Telefoonnummer: 0186613782.