Leren vliegen in de Bieb

Nu de herfst eraan komt is het een mooie tijd om na te denken over een leuke hobby om de wintermaanden te vullen. De Bibliotheek Hoeksche Waard biedt de kans om in 6 lessen een modelvliegbrevet te halen met een flight simulator. Het is een mooie gelegenheid om met gelijkgestemden de ins en outs van een vliegtuig en vliegen te leren kennen. 

Voor wie?

Deze lessen zijn voor iedereen vanaf 14 jaar die er van droomt om eens met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan!

Deze lessen zijn hiervoor een mooie eerste stap. In het Hoeksch MaakLokaal worden uitdagende vlieglessen gegeven op een Phoenix RC simulator door (professionele) ervaren modelvliegers- en bouwers uit de Hoeksche Waard.

 

Lessen

In de periode oktober-november vinden de lessen plaats in de Bibliotheek het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland, Waterstal 1. Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet  motor FS Phoenix mode 1” kan aansluiting gezocht worden bij de  Modelvliegclub Europoort (M.V.E.) in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen. 

Data: les 1 – 25 oktober; les 2 – 8 november; les 3 – 22 november; les 4 – 6 december; les 5 – 20 december; les 6 – 10 januari; Tijdstip 16:00 – 17:30. 

 

Aanmelden

Kosten voor deze cursus bedragen: € 7,50 per les met biebpas, € 8,50 zonder biebpas en €6,50 met een plus abonnement. Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Van de deelnemers wordt een serieuze interesse gevraagd. Meld je aan via de agenda.