Lid worden

Je hoeft niet persé naar een van onze vestigingen te komen om je in te schrijven. Je kunt je ook online inschrijven. Lekker makkelijk!

De inschrijfprocedure is simpel. Vul hieronder je mailadres in, daarna kun je op de volgende pagina je gegevens invullen en aangeven welk abonnement je wil hebben.

Kies je voor een abonnement waar contributie voor wordt geheven, dan kun je direct via iDeal afrekenen.

Bij het eerstvolgende bezoek aan de bibliotheek kun je op vertoon van een legitimatiebewijs je pasje bij de balie afhalen.

Digital Only abonnement

Lees je liever alleen e-books? Dit Digital Only abonnement is dan precies wat je zoekt. Voor € 42,- per jaar kun je kiezen uit meer dan 10.000 e-books.

Let op: met dit abonnement kun je geen fysieke materialen lenen. Wel heb je toegang tot de faciliteiten van de bibliotheek, zoals gratis Wifi en Voordeel Met Je Biebpas.

Volwassenen

Als volwassen lid kun je bij ons kiezen uit drie abonnementen. Ons standaard en meest uitgebreide abonnement is het ALL-IN abonnement. Hiermee kun je onbeperkt materialen lenen en gratis reserveren. Lees je niet zoveel of heb je weinig geld te besteden? We hebben ook een budgetabonnement: BASIS abonnement. Wil je de bibliotheek eerst uitproberen? Kies dan voor de STRIPPENKAART.

65-plussers krijgen korting bij ons!

Organisaties

Speciaal voor organisaties hebben we een ORGANISATIE abonnement.

Tarieven 2018

Jeugd

Een JEUGD BASIS abonnement is gratis voor alle jeugd van 0 t/m 17 jaar. Je betaalt alleen eenmalig € 3,00 inschrijfkosten. Voor de jeugd hebben we ook een betaald ALL-IN abonnement. Dit abonnement is speciaal voor de grote lezer.

Nationale Bibliotheekpas

Wil je af en toe ook in een andere bibliotheek lenen? Bijvoorbeeld omdat die op andere momenten open is? Of omdat je er toch langs komt op weg naar school of universiteit? Gebruik dan je pas als Nationale Bibliotheekpas. Kost je niets extra's als je een bibliotheekabonnement hebt dat daarvoor geschikt is.

Uitleenreglement

Kijk hier om de uitleenreglementen, overige tarieven en mogelijkheden van jouw abonnement te bekijken.