Muziekweb

Als lid van de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je via Muziekweb cd's uit de collectie van de Centrale Discotheek te Rotterdam te bestellen.

Log in op je account. Als je nog geen Muziekweb-account hebt kun je er een aanmaken en het nummer van je bibliotheekpas daaraan koppelen (zie ook: hoe maak ik een nieuw account aan).

Zoek de titel op die je wilt lenen, klik op 'leen dit album' en volg de instructies. Is een exemplaar van die titel in de collectie aanwezig, dan wordt die naar jouw Bibliotheek toegezonden. Zijn alle exemplaren uitgeleend, dan wordt jouw aanvraag in de wachtrij gezet. Zodra een exemplaar wordt teruggebracht en je aan de beurt bent, krijg je een e-mail waarin gevraagd wordt of je dat exemplaar wilt lenen. Bevestig je de aanvraag, dan wordt deze naar jouw Bibliotheek toegezonden. Je krijgt daarna een bericht wanneer het exemplaar daar is aangekomen.

Algemene informatie
Algemene informatie over Muziekweb vind je op de website van Muziekweb.

Leengeld

Je betaalt € 2,50 leengeld per schijfje, ongeacht het abonnement dat je hebt. Raadpleeg het uitleenreglement voor alle abonnementen en de tarieven.