Vacature vrijwilliger Digitaal Spreekuur/IDO (Informatiepunt Digitale Overheid)

Weet jij de (digitale) weg en kan je klanten doorverwijzen naar de juiste instanties? En ben je handig met het gebruik van internet, tablets, iPads en smartphones? Dan kun jij het verschil maken!

Vrijwilliger(s) Boek aan Huis in Bibliotheek Numansdorp

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, houd je van boeken en spreekt het helpen van mensen jou aan?

Maatschappelijke stage

Wil je (een deel van) je maatschappelijke stage bij de bibliotheek lopen? Stuur dan een e-mail. Vermeld hierin je naam, leeftijd, school, het aantal uren (ongeveer) en je motivatie.

Vacature taalvrijwilligers

De Bibliotheek Hoeksche Waard is op zoek naar taalvrijwilligers voor de Bibliotheek Heinenoord, 's-Gravendeel en Oud-Beijerland. Maak jij graag het verschil en wil je op informele wijze bezig zijn met taal?

Vrijwilliger(s) in de Bibliotheek Numansdorp

In de Bibliotheek Numansdorp (in zorgcentrum de Buitensluis) kunnen wij nog wel wat helpende handjes gebruiken. Denk aan het ondersteunen van de medewerkers in hun werkzaamheden en het begeleiden van onze klanten in de Bibliotheek.

Heb je belangstelling of eerst nog wat vragen? Stuur dan een e-mail en wij nemen snel contact met je op voor een gesprek.

HBO/WO stage

Wil je bij ons afstuderen of stage lopen? Neem dan contact op met het secretariaat. Wij willen graag wat weten over jou, je opleiding, je stage of afstudeerproject en natuurlijk waarom je juist bij de Bibliotheek wilt afstuderen of stage lopen.

Vrijwilligers VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een project waarbij kinderen 20 weken lang thuis voorgelezen worden door enthousiaste vrijwilligers. Dit stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, verrijkt de taalomgeving in huis en brengt mensen met elkaar in contact.

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger?

Klusjesman of -vrouw

De Bibliotheek zoekt handige vrijwilligers voor (timmer)klusjes in en rond de Bibliotheek in diverse vestigingen. Wij kunnen iedere hulp goed gebruiken!