Twee leden voor de Raad van Toezicht

Naast de directie heeft Stichting de Bibliotheek Hoeksche Waard een Raad van Toezicht. Deze raad is belast met het toezicht op de algemene zaken van de Stichting en het door de directie gevoerde beheer en beleid.

Per 1 januari 2019 is er plaats voor 2 leden van de Raad van Toezicht.

Voorleesvrijwilliger

Wil jij voorleesvrijwilliger worden voor een (kleine) groep ouderen of voor een groepje kinderen op een kinderdagverblijf?

Vrijwilliger(s) in de Bibliotheek Numansdorp

Door de verhuizing van de Bibliotheek naar zorgcentrum de Buitensluis kunnen wij in deze vestiging nog wel wat helpende handjes gebruiken. Denk aan het ondersteunen van de medewerkers in hun werkzaamheden en het begeleiden van onze klanten in de Bibliotheek.

Heb je belangstelling of eerst nog wat vragen? Stuur dan een e-mail en wij nemen snel contact met je op voor een gesprek.

Klusjesman of -vrouw

De Bibliotheek zoekt handige vrijwilligers voor (timmer)klusjes in en rond de Bibliotheek in diverse vestigingen. Wij kunnen iedere hulp goed gebruiken!

Vrijwilliger(s) Boek aan Huis in Bibliotheek Numansdorp

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, houd je van boeken en spreekt het helpen van mensen jou aan?

Maatschappelijke stage

Wil je (een deel van) je maatschappelijke stage bij de bibliotheek lopen? Stuur dan een e-mail. Vermeld hierin je naam, leeftijd, school, het aantal uren (ongeveer) en je motivatie.

HBO/WO stage

Wil je bij ons afstuderen of stage lopen? Neem dan contact op met onze hrm manager Nell Schuijff. Wij willen graag wat weten over jou, je opleiding, je stage of afstudeerproject en natuurlijk waarom je juist bij de Bibliotheek wilt afstuderen of stage lopen.