Medewerker ECA/Leesconsulent voor 24 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het heerlijk vindt om de spil, initiatiefnemer én stimulator te zijn voor het behalen van resultaten op het gebied van leesplezier, informatievaardigheden en activiteiten in en met scholen.

Vacature vrijwilliger Digitaal Spreekuur/IDO (Informatiepunt Digitale Overheid)

Weet jij de (digitale) weg en kan je klanten doorverwijzen naar de juiste instanties? En ben je handig met het gebruik van internet, tablets, iPads en smartphones? Dan kun jij het verschil maken!

Vrijwilliger(s) Boek aan Huis in Bibliotheek Numansdorp

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, houd je van boeken en spreekt het helpen van mensen jou aan?

Maatschappelijke stage

Wil je (een deel van) je maatschappelijke stage bij de bibliotheek lopen? Stuur dan een e-mail. Vermeld hierin je naam, leeftijd, school, het aantal uren (ongeveer) en je motivatie.

Vrijwilliger(s) in de Bibliotheek Numansdorp

In de Bibliotheek Numansdorp (in zorgcentrum de Buitensluis) kunnen wij nog wel wat helpende handjes gebruiken. Denk aan het ondersteunen van de medewerkers in hun werkzaamheden en het begeleiden van onze klanten in de Bibliotheek.

Heb je belangstelling of eerst nog wat vragen? Stuur dan een e-mail en wij nemen snel contact met je op voor een gesprek.

HBO/WO stage

Wil je bij ons afstuderen of stage lopen? Neem dan contact op met het secretariaat. Wij willen graag wat weten over jou, je opleiding, je stage of afstudeerproject en natuurlijk waarom je juist bij de Bibliotheek wilt afstuderen of stage lopen.

Klusjesman of -vrouw

De Bibliotheek zoekt handige vrijwilligers voor (timmer)klusjes in en rond de Bibliotheek in diverse vestigingen. Wij kunnen iedere hulp goed gebruiken!