Vacature medewerker Klant- en Leenservice

Ben jij flexibel inzetbaar en lijkt het je leuk om onze klanten in de Bibliotheek te helpen?

Vrijwilligers Digitaal Spreekuur

De Bibliotheek Hoeksche Waard zoekt vrijwilligers die het fijn vinden om anderen te helpen en zelfstandiger te helpen worden met de computer, telefoon, tablet of iPad.

Vacature gastheer/gastvrouw bij activiteiten

Werk je graag met mensen? Bij ons kun je de rol van gastheer/gastvrouw vervullen bij onze activiteiten zoals lezingen, workshops, cursussen.

Vrijwilligers VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een project waarbij kinderen 20 weken lang thuis voorgelezen worden door enthousiaste vrijwilligers. Dit stimuleert de taalontwikkeling van kinderen, verrijkt de taalomgeving in huis en brengt mensen met elkaar in contact.

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger?

Vacature Teamleider Dienstverlening (18 uur per week)

Heb jij belangstelling om ons team te komen versterken? Bekijk dan snel de volledige vacature! 

Vacature taalvrijwilligers

De Bibliotheek Hoeksche Waard is op zoek naar taalvrijwilligers voor de Bibliotheek Heinenoord, 's-Gravendeel en Oud-Beijerland. Maak jij graag het verschil en wil je op informele wijze bezig zijn met taal?

Vrijwilliger(s) in de Bibliotheek Numansdorp

In de Bibliotheek Numansdorp (in zorgcentrum de Buitensluis) kunnen wij nog wel wat helpende handjes gebruiken. Denk aan het ondersteunen van de medewerkers in hun werkzaamheden en het begeleiden van onze klanten in de Bibliotheek.

Heb je belangstelling of eerst nog wat vragen? Stuur dan een e-mail en wij nemen snel contact met je op voor een gesprek.

Klusjesman of -vrouw

De Bibliotheek zoekt handige vrijwilligers voor (timmer)klusjes in en rond de Bibliotheek in diverse vestigingen. Wij kunnen iedere hulp goed gebruiken!

HBO/WO stage

Wil je bij ons afstuderen of stage lopen? Neem dan contact op met het secretariaat. Wij willen graag wat weten over jou, je opleiding, je stage of afstudeerproject en natuurlijk waarom je juist bij de Bibliotheek wilt afstuderen of stage lopen.

Vacature opruimhulp

Voor de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum, Numansdorp en Mijnsheerenland zijn we op zoek naar scholieren vanaf 15 jaar (m/v), die het team kan komen versterken. Lijkt dit jou wat?

Vrijwilliger(s) Boek aan Huis in Bibliotheek Numansdorp

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk, houd je van boeken en spreekt het helpen van mensen jou aan?

Maatschappelijke stage

Wil je (een deel van) je maatschappelijke stage bij de bibliotheek lopen? Stuur dan een e-mail. Vermeld hierin je naam, leeftijd, school, het aantal uren (ongeveer) en je motivatie.