Campagne: Boek 'n Trip

In juli en augustus download je e-books en luisterboeken gewoon op je eigen telefoon via de gratis, online Bibliotheek-app. Ook voor wie nog niet lid is van de bieb.

Online leren - cursussen van de Bibliotheek

Speciaal voor leden van de Bibliotheek is er een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Alle leden van de Bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden.

Lezen voor de lijst 12+

Zit je op het vmbo of in de onderbouw havo/vwo en zoek je een boek voor  je leeslijst Nederlands? Kijk dan in onze themalijsten Lezen voor de lijst. Zo kun je een boek kiezen dat past bij jouw leesniveau en schooltype.

Lezen voor de lijst 15+

Zoek je een boek voor je leeslijst Nederlands? Kijk dan in onze themalijsten Lezen voor de lijst. Ze zijn geordend naar zes leesniveaus, van makkelijke tot zeer pittige boeken. Zo kun je een boek kiezen dat past bij jouw leesniveau en schooltype.

Boekenzoeker

Ben je op zoek naar een onwaarschijnlijk supergeweldig ongelofelijk fantastisch boek...?

E-books en luisterboeken lenen

Je vindt hier alles over de nieuwe app van de Online Bibliotheek, waar je e-books en luisterboeken kunt lenen.

Jeugdbibliotheek 12-18 jaar

Zit jij op de middelbare school en ben je op zoek naar tips voor toffe boeken? Of naar een boeiend onderwerp voor een spreekbeurt? Dan ben je bij de Jeugdbibliotheek aan het juiste adres!