Online leren - cursussen van de Bibliotheek

Speciaal voor leden van de Bibliotheek is er een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Alle leden van de Bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden.

Welk boek ga je nu weer lezen?

Je volgende boek kiezen blijft lastig. Maar nu niet meer. Bij Whyilovethisbook vind je alleen maar positieve boekentips, van lezers en schrijvers, in video’s van één minuut.

Lezen voor de lijst 15+

Zoek je een boek voor je leeslijst Nederlands? Kijk dan in onze themalijsten Lezen voor de lijst. Ze zijn geordend naar zes leesniveaus, van makkelijke tot zeer pittige boeken. Zo kun je een boek kiezen dat past bij jouw leesniveau en schooltype.

Boekenzoeker

Ben je op zoek naar een onwaarschijnlijk supergeweldig ongelofelijk fantastisch boek...?

E-books en luisterboeken lenen

Je vindt hier alles over de nieuwe app van de Online Bibliotheek, waar je e-books en luisterboeken kunt lenen.

Jeugdbibliotheek 12-18 jaar

Zit jij op de middelbare school en ben je op zoek naar tips voor toffe boeken? Of naar een boeiend onderwerp voor een spreekbeurt? Dan ben je bij de Jeugdbibliotheek aan het juiste adres!  

Lezen voor de lijst 12+

Zit je op het vmbo of in de onderbouw havo/vwo en zoek je een boek voor  je leeslijst Nederlands? Kijk dan in onze themalijsten Lezen voor de lijst. Zo kun je een boek kiezen dat past bij jouw leesniveau en schooltype.