Burendag in Rembrandt te Oud-Beijerland

23 september 2023, van 10:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak er samen met je buren iets moois van. Onder dat motto doen Zorgwaard en de Bibliotheek Hoeksche Waard op 23 september vanaf 10.00 uur mee aan de nationale burendag. Op het plein bij Rembrandt worden gratis leuke activiteiten georganiseerd voor de buren en voor iedereen die zomaar wil binnenlopen.

Vanaf 10.00 uur wordt er koffie geschonken. Om 10.30 uur begint Swinging Fit. Je kunt mee dansen en swingen met de band die live speelt op het Rembrandtplein. Bij slecht weer wijken we uit naar binnen. Na de lunch om 14.00 uur kun je mee zingen met de Sound of music die binnen vertoond wordt. Iedereen is welkom. 

Gewoon contact maken met elkaar en onder genot van een kopje koffie en iets lekkers kennis maken met anderen uit je buurt. Lekker bewegen op live muziek en meezingen met de Sound of Music om het ijs te breken en de harten te verwarmen Dat zijn de ingredi├źnten voor de burendag op zaterdag 23 september.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor en met elkaar. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun eigen buurt.

Aanmelden is niet nodig! Loop gezellig binnen.