Oude Raadhuis

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum is gevestigd in het Oude Raadhuis. Naast het lenen van boeken is er nog veel meer te doen in het Oude Raadhuis. Zo is er ruimte voor het Hoeksch MaakLokaal, DigiTaalhuis en het Informatiepunt Digitale Overheid. Maar ook blijft het voor geliefden met trouwplannen een schitterende locatie om hun ja-woord te geven in de trouwzaal. In het gebouw zijn ook de Historische Vereniging en de gebiedsmarketing ‘Natuurlijk. Hoeksche Waard’ ondergebracht.

De ontwikkelingen van en in het Oude Raadhuis zijn mede tot stand gekomen door gemeente Hoeksche Waard, provincie Zuid-Holland, Koninklijke Bibliotheek, Oranje Fonds, VSBfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland. 


Het Oude Raadhuis is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. 


De inpandige horeca De Waterstal is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.30 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.


De Waterstal

Trouwen

Activiteiten

Sponsoring

Vindt u het bestaan van de bibliotheek belangrijk en draagt u ons een warm hart toe? Wij zijn ontzettend blij met uw steun in welke vorm dan ook. Als dank voor uw steun bieden wij verschillende pakketten aan met tegenprestaties vanuit de bibliotheek.

Binnenkort beschikbaar