• Nieuwe taalcoaches voor het Taalhuis Hoeksche Waard

7 februari 2019

Het Taalhuis Hoeksche Waard heeft er 12 nieuwe getrainde taalcoaches bij wat het totaal aantal taalcoaches brengt op 49.

Bekijk details van Nieuwe taalcoaches voor het Taalhuis Hoeksche Waard

• Vacature medewerker klanten- en leenservice

5 februari 2019

De Bibliotheek Hoeksche Waard zoekt een nieuwe medewerker: Medewerker Klanten- en Leenservice voor ca. 17 uur per week in de sector Dienstverlening (op basis van een tijdelijke aanstelling)

Bekijk details van Vacature medewerker klanten- en leenservice

• Catalogus zondagavond 10 februari niet beschikbaar

31 januari 2019

In verband met noodzakelijke werkzaamheden is op zondag 10 februari vanaf 17.30 uur de catalogus, 'mijn bibliotheek' en onze app niet beschikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Maandagochtend is alles weer bereikbaar.

Bekijk details van Catalogus zondagavond 10 februari niet beschikbaar

• Tarieven 2019

17 december 2018

Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat de tarieven voor 2019 bekend zijn. Voor alle abonnementen is er sprake van een kleine verhoging. De abonnementsvoorwaarden blijven ongewijzigd.

Bekijk details van Tarieven 2019

• Vacature voor scholieren

13 september 2018

Kom jij bij ons werken? Wij hebben een vacature voor een leuke bijbaan van 3 uur per week in de Bibliotheek Klaaswaal.

Bekijk details van Vacature voor scholieren

• Vacature Raad van Toezicht

17 juli 2018

Naast de directie heeft Stichting de Bibliotheek Hoeksche Waard een Raad van Toezicht. Deze raad is belast met het toezicht op de algemene zaken van de Stichting en het door de directie gevoerde beheer en beleid.

Bekijk details van Vacature Raad van Toezicht