Resultaat 1 - 10 (van 37)

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken Bekijk details

20 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• Onderhoud digitale diensten Bekijk details

8 juni 2017

Wegens onderhoudswerkzaamheden van de Koninklijke Bibliotheek kunnen nieuwe leden, die zich in de periode van 8 t/m 13 juni inschrijven, niet direct gebruik maken van de online dienstverlening zoals het e-bookplatform, de LuisterBieb, online cursussen en MuziekWeb. Vanaf 14 juni is dat wel weer mogelijk. Bestaande leden kunnen in de genoemde periode wel gebruik maken van de online diensten. Wel moeten huidige leden zich bij deze digitale diensten vanaf 14 juni opnieuw aanmelden met hun bestaande...

Bekijk details van Onderhoud digitale diensten

• VakantieBieb weer open! Bekijk details

1 juni 2017

Vanaf vandaag is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van VakantieBieb weer open!

• Gratis oefenen voor je theorie-examen Bekijk details

2 mei 2017

In de Bibliotheek kun je gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zijn in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen

• Bibliotheek Oud-Beijerland verhuist naar Oude Raadhuis Bekijk details

3 april 2017

In de raadsvergadering van 28 maart heeft de gemeenteraad besloten dat de bibliotheek kan gaan verhuizen naar het mooiste gebouw van Oud-Beijerland.

Bekijk details van Bibliotheek Oud-Beijerland verhuist naar Oude Raadhuis

• Catalogus zaterdagavond 25 feb. en zondag 26 feb. niet beschikbaar Bekijk details

21 februari 2017

In verband met noodzakelijke werkzaamheden is op zaterdagavond vanaf 17.30 uur en zondag de catalogus, 'mijn bibliotheek' en onze app niet beschikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bekijk details van Catalogus zaterdagavond 25 feb. en zondag 26 feb. niet beschikbaar

• Vreemde vrienden in het Kinderboekmuseum Bekijk details

20 februari 2017

Grote vrienden, dikke vrienden, vreemde vrienden; het Kinderboekenmuseum staat deze vakantie in het teken van vrienden. Kom van 18 februari t/m 5 maart langs en beleef de leukste avonturen met boekenvrienden als Tiuri en Piak, Polleke en Mimoen en Spekkie en Sproet. Enne… neem jij je beste vriend ook mee?

Bekijk details van Vreemde vrienden in het Kinderboekmuseum

• Vacature gastheer of -vrouw bij activiteiten Bekijk details

31 januari 2017

De bibliotheek zoekt vrijwilligers die door hand- en spandiensten het verloop van de activiteit in goede banen kunnen leiden. Tijdens de activiteit treed je op als gastvrouw of gastheer en ben je altijd samen met een bibliotheekmedewerker.

Bekijk details van Vacature gastheer of -vrouw bij activiteiten

• Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis online cursussen Bekijk details

14 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je vanaf 14 november een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis online cursussen

• Nieuwe locatie 'de Rembrandt' Bekijk details

31 oktober 2016

De Bibliotheek Hoeksche Waard bekijkt op welke manier de bibliotheek in Oud-Beijerland “dichter bij de burger kan komen”. Daarom kan iedereen vanaf maandag 28 november terecht in zowel de bekende locatie in de Lindenhoeve als in de prachtige nieuwbouwlocatie van Zorgwaard “De Rembrandt”.

Bekijk details van Nieuwe locatie 'de Rembrandt'