Resultaat 1 - 10 (van 30)

• Bestel nu de verrassingstas!

27 maart 2020

Boeken komen uitzoeken in de Bibliotheek zit er voor nu even niet in helaas. Maar we vinden het wel belangrijk dat mensen blijven lezen! Daarom is het mogelijk om een verrassingstas te bestellen, met boeken uit je favoriete genre!

Bekijk details van Bestel nu de verrassingstas!

• Activiteiten tot 1 juni geannuleerd

24 maart 2020

Alle evenementen en bijeenkomsten, ook met minder dan 100 personen, zijn afgelast tot 1 juni 2020. Dit heeft het kabinet gisteren besloten als aanvullende maatregel in de aanpak van het coronavirus. Dit geldt dus ook voor alle activiteiten van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Bekijk details van Activiteiten tot 1 juni geannuleerd

• Hulplijn voor vragen over e-books en LuisterBieb

21 maart 2020

Heb je vragen over het lenen van e-books of over de LuisterBieb? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-11.00 uur naar: 06-22054062 of stuur een Whatsapp.

Bekijk details van Hulplijn voor vragen over e-books en LuisterBieb

• Leestips en digitaal aanbod voor thuis

18 maart 2020

Voor alle kinderen, ouders en leerkrachten hebben wij een aantal (digitale) leestips op een rij gezet. Hier kun je prima thuis mee aan de slag! Zo hoef je je niet te vervelen!

Bekijk details van Leestips en digitaal aanbod voor thuis

• Belastinghulp en formulierenhulp telefonisch bereikbaar

15 maart 2020

Belastingshulp en formulierenhulp is telefonisch bereikbaar: 06-22384141. Dus heb je dringende vragen omtrent dit onderwerp? Schroom niet om te bellen!

Bekijk details van Belastinghulp en formulierenhulp telefonisch bereikbaar

• Alle vestigingen Bibliotheek gesloten tot 6 april

15 maart 2020

Bibliotheek Hoeksche Waard heeft besloten om vanaf maandag 16 maart t/m 6 april al haar vestigingen te sluiten. We hebben deze maatregel genomen om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. Wij willen voorkomen dat bezoekers en medewerkers onnodig risico lopen. De activiteiten die in de bibliotheek gepland staan zijn t/m 6 april geannuleerd. Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis.

Bekijk details van Alle vestigingen Bibliotheek gesloten tot 6 april

• Nieuwe maatregelen coronavirus per maandag 16 maart

14 maart 2020

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. Je blijft van harte welkom in de Bibliotheek, maar om het aantal contactmomenten te beperken hebben we er voor gekozen om t/m dinsdag 31 maart volledig op zelfservice over te gaan. Dit betekent dat er minimaal personeel aanwezig is. Ook passen we onze openingstijden aan.

Bekijk details van Nieuwe maatregelen coronavirus per maandag 16 maart

• Bibliotheek Strijen gesloten i.v.m. Coronavirus

13 maart 2020

Dorpshuis Streona is gesloten en daarmee is ook onze locatie van de Bibliotheek in Strijen gesloten. Boeken kunnen in de overige locaties worden teruggebracht of boeken kunnen online worden verlengd. Het maximaal aantal te lenen boeken is verhoogd naar 12 boeken per persoon.

Bekijk details van Bibliotheek Strijen gesloten i.v.m. Coronavirus

• Bibliotheek Heinenoord gesloten i.v.m. Coronavirus

13 maart 2020

Museum Hoeksche Waard is gesloten en daarmee is ook onze locatie van de Bibliotheek in Heinenoord gesloten. Boeken kunnen in de overige locaties worden teruggebracht of boeken kunnen online worden verlengd. Het maximaal aantal te lenen boeken is verhoogd naar 12 boeken per persoon.

Bekijk details van Bibliotheek Heinenoord gesloten i.v.m. Coronavirus

• Coronavirus

10 maart 2020

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM betreft het Coronavirus.

Bekijk details van Coronavirus