Resultaat 1 - 10 (van 40)

• Hoera! 'Gewoon' reserveren is weer mogelijk!

4 juni 2020

Met ingang van vandaag, 4 juni, is het weer mogelijk om zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard te reserveren. Ook heel fijn: het maximum van 5 reserveringen per persoon is ook verwijderd!

Bekijk details van Hoera! 'Gewoon' reserveren is weer mogelijk!

• ThuisBieb is gesloten

2 juni 2020

Wil je verder lezen? Dat kan! Als lid van de online Bibliotheek heb je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken.

Bekijk details van ThuisBieb is gesloten

• Termijn geleende materialen automatisch verlengd

28 mei 2020

Omdat nog niet alle locaties open kunnen, hebben we besloten de termijn van geleende materialen automatisch verder te verlengen, naar 9 juli. Geen onrust over boetes dus!

Bekijk details van Termijn geleende materialen automatisch verlengd

• Spannende Boeken Weken

26 mei 2020

Je vakantie begint met spannende boeken. De Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni 2020) zijn de aftrap van Zomerlezen (juni, juli en augustus). Kom naar de Bibliotheek om een spannend boek uit te zoeken of neus online alvast rond voor een goede tip!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Nieuwe lees/doetips!

13 mei 2020

Er staan weer nieuwe lees/doetips op onze website! Ook al zijn de scholen weer begonnen, je bent waarschijnlijk ook nog dagen thuis. Dan hoef je je niet te vervelen! Wij hebben allerlei leuke tips voor je op een rij gezet.

Bekijk details van Nieuwe lees/doetips!

• Gratis trainingen

13 mei 2020

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. Dan kun je nu gebruikmaken van de 28 gratis trainingen van de bieb. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt.

Bekijk details van Gratis trainingen

• De Digitale Voorleestas

23 april 2020

Ben je door je eigen prentenboeken heen en is de Bibliotheek nog steeds dicht? In de Digitale Voorleestas vind je elke week nieuwe prentenboeken. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Bekijk details van De Digitale Voorleestas

• Lees/doetips van de dag

22 april 2020

Heb jij juist nu ook zo'n behoefte aan leuke, en soms uitdagende, tips om de dag door te komen? Dan zit je bij de Bibliotheek Hoeksche Waard goed! Wij hebben ze namelijk voor je op een rijtje gezet. Wekelijks komen er nieuwe tips bij!

Bekijk details van Lees/doetips van de dag

• Bestel nu de verrassingstas!

27 maart 2020

Boeken komen uitzoeken in de Bibliotheek zit er voor nu even niet in helaas. Maar we vinden het wel belangrijk dat mensen blijven lezen! Daarom is het mogelijk om een verrassingstas te bestellen, met boeken uit je favoriete genre!

Bekijk details van Bestel nu de verrassingstas!

• Thuisbieb geopend!

27 maart 2020

Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen.

Bekijk details van Thuisbieb geopend!