Resultaat 1 - 10 (van 42)

• Bibliotheek Strijen vier maandagen gesloten

26 juli 2018

In verband met de zomervakantie is Dorpshuis Streona gesloten op:

Bekijk details van Bibliotheek Strijen vier maandagen gesloten

• Vacature voor scholieren

24 juli 2018

Kom jij bij ons werken? Wij hebben drie vacatures voor een leuke bijbaan van 3 uur per week. Eentje voor 3 uur in Oud-Beijerland Centrum, eentje voor 3 uur in Klaaswaal en eentje voor 3 uur in Numansdorp.

Bekijk details van Vacature voor scholieren

• Vacature Raad van Toezicht

17 juli 2018

Naast de directie heeft Stichting de Bibliotheek Hoeksche Waard een Raad van Toezicht. Deze raad is belast met het toezicht op de algemene zaken van de Stichting en het door de directie gevoerde beheer en beleid.

Bekijk details van Vacature Raad van Toezicht

• Filmpje opening Buitensluis

16 juli 2018

Maandagochtend 2 juli brachten kinderen van de drie basisscholen in Numansdorp wandelend de laatste boeken van de oude Bibliotheek naar de nieuwe vestiging in de Buitensluis en zijn de deuren van de oude Bibliotheek voorgoed dicht.

Bekijk details van Filmpje opening Buitensluis

• Lezing Simone van der Vlugt

12 juli 2018

Ze schrijft met evenveel flair voor kinderen als voor hun ouders en laat volwassenen onbedaarlijk sidderen met haar literaire thrillers. Of het nu gaat om een middeleeuws stadstafereel of om een brute moord in een vinexwijk – ze sleept haar lezers zonder pardon mee. Op woensdagmiddag 5 september 2018 vanaf 15.00 uur treedt Simone van der Vlugt op tijdens het Bram Rozafestival in Nieuw Beijerland.

Bekijk details van Lezing Simone van der Vlugt

• Openingstijden zomerperiode bibliotheek Mijnsheerenland

26 juni 2018

In de zomerperiode (14 juli t/m 26 augustus) heeft de Bibliotheek Mijnsheerenland aangepaste openingstijden. Het Dorpshart is de ochtenden gesloten.

Bekijk details van Openingstijden zomerperiode bibliotheek Mijnsheerenland

• Bieb opent haar deuren in de Buitensluis

21 juni 2018

Maandag 2 juli opent de Bibliotheek Numansdorp voor het eerst haar deuren in de Buitensluis, Bernhardstraat 25. Iedereen is welkom om bij de feestelijke ingebruikname aanwezig te zijn; lid of geen lid! Deze vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard is bijzonder, omdat de Bibliotheek is geintegreerd in de hele Buitensluis.

Bekijk details van Bieb opent haar deuren in de Buitensluis

• Bibliotheek Numansdorp verhuist naar een nieuwe locatie

15 mei 2018

De bibliotheek in Numansdorp gaat in juni verhuizen naar de Buitensluis (Bernhardstraat 25). Om de verhuizing goed te laten verlopen is de bibliotheek gesloten van zondag 10 juni t/m zondag 1 juli. De vervaldatum van de geleende boeken schuift op.

Bekijk details van Bibliotheek Numansdorp verhuist naar een nieuwe locatie

• De beste voorlezer van provincie Zuid-Holland is Seger van Zijll!

17 april 2018

Na een leuke en spannende voorleesmiddag heeft Seger van Zijll van Basisschool Het Pluspunt in Oud-Beijerland op 13 april jongstleden de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Op woensdag 23 mei aanstaande zal Seger de provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd, die gehouden wordt in Schouwburg Amstelveen. Daar zal Seger het opnemen tegen de andere elf provinciale finalisten. De uiteindelijke winnaar mag zich een...

Bekijk details van De beste voorlezer van provincie Zuid-Holland is Seger van Zijll!

• Gratis 2e kaartje Speelnatuur Tiengemeten

3 april 2018