Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Bouw een scheepswrak met de nieuwe Minecraftchallenge!

30 juli 2020

Met de BiebBouwers, de Minecraftchallenge van de Bibliotheek, gaan we deze maand op zoek naar een scheepswrak uit de 17e eeuw! Stuur voor 24 augustus screenshots of een filmpje van jouw bouwwerk op en maak kans op een prijs!

Bekijk details van Bouw een scheepswrak met de nieuwe Minecraftchallenge!

• Digitaal Spreekuur weer van start!

29 juli 2020

Vanaf maandag 3 augustus starten we weer met het Digitaal Spreekuur! Dus heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet? Of een vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps? Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Bekijk details van Digitaal Spreekuur weer van start!

• Nieuwe Minecraftchallenge Biebbouwers online!

2 juli 2020

Doe jij al mee met BiebBouwers, dé Minecraftchallenge van de Bibliotheek? We bouwen deze keer een waanzinnige boomhut. En de mooiste boomhut wint een prijs!

Bekijk details van Nieuwe Minecraftchallenge Biebbouwers online!

• De VakantieBieb is open!

1 juli 2020

De VakantieBieb is open! De iOS-app voor Apple is vanochtend om 7 uur live gegaan, de Android-app moet nog goedgekeurd worden door Google maar we verwachten dat dit snel gebeurt.

Bekijk details van De VakantieBieb is open!

• Minecraftchallenge: Biebbouwers

15 juni 2020

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

Bekijk details van Minecraftchallenge: Biebbouwers

• Hoera! 'Gewoon' reserveren is weer mogelijk!

4 juni 2020

Met ingang van vandaag, 4 juni, is het weer mogelijk om zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard te reserveren. Ook heel fijn: het maximum van 5 reserveringen per persoon is ook verwijderd!

Bekijk details van Hoera! 'Gewoon' reserveren is weer mogelijk!

• ThuisBieb is gesloten

2 juni 2020

Wil je verder lezen? Dat kan! Als lid van de online Bibliotheek heb je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken.

Bekijk details van ThuisBieb is gesloten

• Termijn geleende materialen automatisch verlengd

28 mei 2020

Omdat nog niet alle locaties open kunnen, hebben we besloten de termijn van geleende materialen automatisch verder te verlengen, naar 9 juli. Geen onrust over boetes dus!

Bekijk details van Termijn geleende materialen automatisch verlengd

• Spannende Boeken Weken

26 mei 2020

Je vakantie begint met spannende boeken. De Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni 2020) zijn de aftrap van Zomerlezen (juni, juli en augustus). Kom naar de Bibliotheek om een spannend boek uit te zoeken of neus online alvast rond voor een goede tip!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Nieuwe lees/doetips!

13 mei 2020

Er staan weer nieuwe lees/doetips op onze website! Ook al zijn de scholen weer begonnen, je bent waarschijnlijk ook nog dagen thuis. Dan hoef je je niet te vervelen! Wij hebben allerlei leuke tips voor je op een rij gezet.

Bekijk details van Nieuwe lees/doetips!