Resultaat 1 - 10 (van 37)

• De beste voorlezer van provincie Zuid-Holland is Seger van Zijll!

17 april 2018

Na een leuke en spannende voorleesmiddag heeft Seger van Zijll van Basisschool Het Pluspunt in Oud-Beijerland op 13 april jongstleden de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Op woensdag 23 mei aanstaande zal Seger de provincie Zuid-Holland vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd, die gehouden wordt in Schouwburg Amstelveen. Daar zal Seger het opnemen tegen de andere elf provinciale finalisten. De uiteindelijke winnaar mag zich een...

Bekijk details van De beste voorlezer van provincie Zuid-Holland is Seger van Zijll!

• Gratis 2e kaartje Speelnatuur Tiengemeten

3 april 2018

Kom met je biebpas naar Speelnatuur op Tiengemeten

Bekijk details van Gratis 2e kaartje Speelnatuur Tiengemeten

• Winnaar fotowedstrijd Boekenweek

26 maart 2018

Ochtendgloren in de Hoeksche Waard

Bekijk details van Winnaar fotowedstrijd Boekenweek

• Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

22 maart 2018

Tot voor kort ontving je van je Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om je account te activeren, waarna je een wachtwoord diende aan te maken.

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

• Bibliotheek Mijnsheerenland vanaf 1 maart gesloten op zondag

27 februari 2018

Het Dorpshart Mijnsheerenland heeft besloten dat het niet rendabel is om het gebouw geopend te hebben op zondag. Daarom zal de Bibliotheek Mijnsheerenland voortaan, met ingang van 1 maart, ook gesloten zijn op zondagen. De openingstijden van maandag t/m zaterdag blijven ongewijzigd.

Bekijk details van Bibliotheek Mijnsheerenland vanaf 1 maart gesloten op zondag

• Vacature voor scholieren

8 februari 2018

Kom jij bij ons werken? Wij hebben nog een vacature voor een leuke bijbaan van 3 uur per week in de Bibliotheek Numansdorp!

Bekijk details van Vacature voor scholieren

• Speciaal voor de feestdagen: geef een bibliotheekabonnement cadeau!

4 december 2017

Wie van lezen houdt krijgt spontaan knusse gevoelens bij het lezen tijdens deze donkere, koude dagen. Lekker met je (e-)boek bij het haardvuur, op vakantie of thuis, met een dekentje en een warm drankje op de bank..... Speciaal voor de Feestdagen kun je bij de Bibliotheek Hoeksche Waard een cadeaubon kopen om een bibliotheekabonnement cadeau te geven. Je geeft al een abonnement vanaf 10 euro!

Bekijk details van Speciaal voor de feestdagen: geef een bibliotheekabonnement cadeau!

• Feestelijke opening Bibliotheek Mijnsheerenland

28 november 2017

De bibliotheek in Mijnsheerenland is verhuisd naar het nieuwe Dorpshart. Het Dorpshart wordt officieel geopend in het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december.

Bekijk details van Feestelijke opening Bibliotheek Mijnsheerenland

• Tarieven 2018

20 november 2017

Het einde van het jaar nadert en dit betekent dat de tarieven voor 2018 bekend zijn. Voor alle abonnementen is er sprake van een kleine verhoging.

Bekijk details van Tarieven 2018

• Geen linkjes meer in de iOS-versie van de e-booksapp V4.0.7

19 oktober 2017

De laatste tijd komen er bij de KB Klantenservice veel vragen binnen over het ontbreken van de linkjes naar de website Onlinebibliotheek in de IOS app V4.0.7 die sinds 29-9-2017 in de app store staat. De reden hiervoor is dat Apple in een IOS app geen links meer toestaat naar websites waar sprake is van een betaald lidmaatschap buiten die app. En dat is wel het geval bij het lidmaatschap van een Bibliotheek of de Koninklijke Bibliotheek.

Bekijk details van Geen linkjes meer in de iOS-versie van de e-booksapp V4.0.7