Resultaat 1 - 10 (van 70)

• Winnares puzzelrit Thuis in de Hoeksche Waard Bekijk details

13 april 2021

Winnares Jeanine Verolme uit Numansdorp won de eerste prijs bij de puzzelrit Thuis in de Hoeksche Waard. Vorige week kreeg zij haar prijs overhandigd: een Hoeksche Waard-pakket, het boek van Arco van de Ree over de Barendrechtse brug en een dvd over de natuur in de Hoeksche Waard. De twee 2e prijswinnaars krijgen ook het boek en de dvd. En verder gaat een twintigtal dvd’s naar aanmoedigingsprijswinnaars. De betreffende deelnemers zijn inmiddels per mail op de hoogte gesteld. Winnares Jeanine Verolme...

Bekijk details van Winnares puzzelrit Thuis in de Hoeksche Waard

• Bouw een ruimtevaartschip met Minecraft! Bekijk details

29 maart 2021

Doe jij weer mee met BiebBouwers, dé Minecraftchallenge van de Bibliotheek? Helpen jullie mee om een goed ruimtevaartschip in Minecraft te bouwen?

Bekijk details van Bouw een ruimtevaartschip met Minecraft!

• Puzzelrit Thuis in de Hoeksche Waard met antwoorden vanaf nu beschikbaar! Bekijk details

19 maart 2021

Thuis in de Hoeksche Waard is een speurtocht met de auto langs monumenten in de Hoeksche Waard. Met een poëtische touch en een wedstrijdelement. De puzzelrit en de antwoorden zijn nu te downloaden!

Bekijk details van Puzzelrit Thuis in de Hoeksche Waard met antwoorden vanaf nu beschikbaar!

• Afhaalpunt 's-Gravendeel gesloten op woensdag 17 maart Bekijk details

16 maart 2021

I.v.m. de verkiezingen is afhaalpunt Bibliotheek 's-Gravendeel op woensdagmiddag 17 maart gesloten.

Bekijk details van Afhaalpunt 's-Gravendeel gesloten op woensdag 17 maart

• Bouw een waterhuis met de BiebBouwers! Bekijk details

27 februari 2021

Doe jij weer mee met BiebBouwers, dé Minecraftchallenge van de Bibliotheek? We bouwen een huis in, op of onder het water! En het mooiste ontwerp wint een prijs! In het filmpje en de opdracht vertellen we er alles over.

Bekijk details van Bouw een waterhuis met de BiebBouwers!

• De verkiezingen komen eraan! Bekijk details

23 februari 2021

Het is bijna zover: op 15, 16 en 17 maart kunnen we naar het stembureau. Weet jij nog niet op welke partij je gaat stemmen? Of wil je meer weten over de verkiezingen in deze bijzondere tijd? Wij hebben het een en ander voor je op een rijtje gezet.

Bekijk details van De verkiezingen komen eraan!

• Speel de escaperoom van de bieb! Bekijk details

18 februari 2021

De bibliotheekkat is per ongeluk moederziel alleen achtergebleven in de Bibliotheek. Dat kan natuurlijk niet en daarom wordt de hulp van alle kinderen vanaf 9 jaar gevraagd. Speel de online escaperoom van de Bibliotheek Hoeksche Waard en bevrijd de kat Ziezo!

Bekijk details van Speel de escaperoom van de bieb!

• Gratis online cursussen voor alle leden! Bekijk details

9 februari 2021

Speciaal voor leden van de Bibliotheek is er een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Alle leden van de Bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. Het zijn ongeveer 160 cursussen van twee aanbieders: Soofos en GoodHabitz. De cursussen variëren van Presenteren tot Persoonlijk Leiderschap naar Timemanagement of Nepnieuws herkennen. Bibliotheekleden kunnen alle online cursussen zelf, thuis en wanneer ze maar willen volgen.

Bekijk details van Gratis online cursussen voor alle leden!

• Afhaallocaties vanaf 8 februari weer open Bekijk details

3 februari 2021

De lockdown is t/m 2 maart verlengd. De Bibliotheek blijft dus ook gesloten. Maar vanaf maandag 8 februari kun je wel weer gebruik maken van onze vier afhaallocaties. Gereserveerde boeken en verrassingstassen kunnen dan op afspraak worden afgehaald en ingeleverd.

Bekijk details van Afhaallocaties vanaf 8 februari weer open

• Bouw een chocoladefabriek in Minecraft met de Biebbouwers! Bekijk details

28 januari 2021

Ben je gek op chocola, snoep en Minecraft? Dat komt goed uit, want je mag een nieuwe chocoladefabriek bouwen voor Sjakelien Stevens, de dochter van Sjakie. Je weet wel, uit het boek van Roald Dahl. Sjakelien heeft de oude fabriek van haar vader gekregen en die is toe aan een opknapbeurt. Bouw je mee met de nieuwe BiebBouwers Minecraftchallenge?

Bekijk details van Bouw een chocoladefabriek in Minecraft met de Biebbouwers!