Resultaat 1 - 10 (van 53)

• CoronaMelder

14 oktober 2020

De app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Bekijk details van CoronaMelder

• Bibliotheek Numansdorp tijdelijk gesloten

8 oktober 2020

Vanwege vastgestelde coronabesmettingen in de Buitensluis hebben wij besloten om de Bibliotheek Numansdorp voor tenminste een week te sluiten. Bibliotheek Puttershoek is ook tijdelijk gesloten. De overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn wel gewoon open. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Bekijk details van Bibliotheek Numansdorp tijdelijk gesloten

• Nieuwe Minecraftchallenge online!

6 oktober 2020

Alle Minecraft-fans opgelet! Er staat weer een nieuwe challenge van de Biebbouwers online!

Bekijk details van Nieuwe Minecraftchallenge online!

• Bibliotheek Puttershoek tijdelijk gesloten

6 oktober 2020

Vanwege vastgestelde coronabesmettingen bij Zorgwaard, op locatie Puttershoek, hebben wij besloten om de Bibliotheek Puttershoek voor tenminste een week te sluiten. De overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn wel gewoon open. Boeken kunnen ingeleverd worden in de witte doos in de sluis. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Bekijk details van Bibliotheek Puttershoek tijdelijk gesloten

• Hulp bij donorregistratie

1 oktober 2020

Op 1 juli 2020 ging de nieuwe donorwet in. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Heb jij hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Dan ben je bij de Bibliotheek aan het juiste adres! Wij bieden een aantal workshops en spreekuren aan per maand.

Bekijk details van Hulp bij donorregistratie

• Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt weer open!

28 september 2020

Yes! Vanaf vandaag is het ook weer mogelijk om je boeken in te leveren en nieuwe op te halen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt!

Bekijk details van Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt weer open!

• Bouw een supermoderne, bibliotheek van de toekomst!

27 augustus 2020

In de nieuwe Minecraftchallenge Biebbouwers gaan jullie een heuse architecte helpen om een supermoderne bibliotheek van de toekomst te bouwen!

Bekijk details van Bouw een supermoderne, bibliotheek van de toekomst!

• Opruimhulp gezocht!

18 augustus 2020

Voor de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum, Numansdorp en Mijnsheerenland zijn we op zoek naar scholieren vanaf 15 jaar (m/v), die het team kan komen versterken. Lijkt dit jou wat?

Bekijk details van Opruimhulp gezocht!

• Bouw een scheepswrak met de nieuwe Minecraftchallenge!

30 juli 2020

Met de BiebBouwers, de Minecraftchallenge van de Bibliotheek, gaan we deze maand op zoek naar een scheepswrak uit de 17e eeuw! Stuur voor 24 augustus screenshots of een filmpje van jouw bouwwerk op en maak kans op een prijs!

Bekijk details van Bouw een scheepswrak met de nieuwe Minecraftchallenge!

• Digitaal Spreekuur weer van start!

29 juli 2020

Vanaf maandag 3 augustus starten we weer met het Digitaal Spreekuur! Dus heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet? Of een vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps? Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Bekijk details van Digitaal Spreekuur weer van start!