Nieuws

Overzicht

Resultaat 61 - 65 (van 65)

 • Puzzelrit Thuis in de Hoeksche Waard met antwoorden vanaf nu beschikbaar! Bekijk details

  19 maart 2021

  Thuis in de Hoeksche Waard is een speurtocht met de auto langs monumenten in de Hoeksche Waard. Met een poëtische touch en een wedstrijdelement. De puzzelrit en de antwoorden zijn nu te downloaden!

 • Speel de escaperoom van de bieb! Bekijk details

  18 februari 2021

  De bibliotheekkat is per ongeluk moederziel alleen achtergebleven in de Bibliotheek. Dat kan natuurlijk niet en daarom wordt de hulp van alle kinderen vanaf 9 jaar gevraagd. Speel de online escaperoom van de Bibliotheek Hoeksche Waard en bevrijd de kat Ziezo!

 • Gratis online cursussen voor alle leden! Bekijk details

  9 februari 2021

  Speciaal voor leden van de Bibliotheek is er een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Alle leden van de Bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. Het zijn ongeveer 160 cursussen van twee aanbieders: Soofos en GoodHabitz. De cursussen variëren van Presenteren tot Persoonlijk Leiderschap naar Timemanagement of Nepnieuws herkennen. Bibliotheekleden kunnen alle online cursussen zelf, thuis en wanneer ze maar willen volgen.

 • Vraag een gratis BoekStartkoffertje aan! Bekijk details

  26 januari 2021

  Vanaf nu kun je een gratis BoekStartkoffertje aanvragen die we dan bij je thuisbezorgen! We vinden het belangrijk dat kleine kinderen al in aanraking komen met boeken, ook nu er geen boeken kunnen worden uitgezocht in de Bibliotheek. Het BoekStart koffertje is een gratis, extra service voor onze nieuwe (en jongste!) leden van Bibliotheek Hoeksche Waard. Dus is jouw kindje jonger dan 2 jaar en nog geen lid van de Bibliotheek? Vraag dan het koffertje aan!

 • Bibliotheek Hoeksche Waard en gemeente tekenen samenwerkingsovereenkomst Bekijk details

  25 januari 2021

  Directeur-bestuurders Marieke Montenarie en Nell Schuijff ondertekenden samen met wethouder Harry van Waveren van gemeente Hoeksche Waard een samenwerkingsovereenkomst voor 4 jaar. In deze overeenkomst staan de inhoudelijke en financiële afspraken. Wethouder Harry van Waveren is enthousiast over de plannen van de Bibliotheek Hoeksche Waard: “Nu ligt er een mooi plan om de bibliotheek de komende jaren te laten groeien tot een hotspot voor de verschillende dorpen waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten”....

Paginanavigatie