Resultaat 31 - 40 (van 73)

• Nieuwe Minecraftchallenge Biebbouwers online! Bekijk details

2 juli 2020

Doe jij al mee met BiebBouwers, dé Minecraftchallenge van de Bibliotheek? We bouwen deze keer een waanzinnige boomhut. En de mooiste boomhut wint een prijs!

Bekijk details van Nieuwe Minecraftchallenge Biebbouwers online!

• De VakantieBieb is open! Bekijk details

1 juli 2020

De VakantieBieb is open! De iOS-app voor Apple is vanochtend om 7 uur live gegaan, de Android-app moet nog goedgekeurd worden door Google maar we verwachten dat dit snel gebeurt.

Bekijk details van De VakantieBieb is open!

• Minecraftchallenge: Biebbouwers Bekijk details

15 juni 2020

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

Bekijk details van Minecraftchallenge: Biebbouwers

• Hoera! 'Gewoon' reserveren is weer mogelijk! Bekijk details

4 juni 2020

Met ingang van vandaag, 4 juni, is het weer mogelijk om zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard te reserveren. Ook heel fijn: het maximum van 5 reserveringen per persoon is ook verwijderd!

Bekijk details van Hoera! 'Gewoon' reserveren is weer mogelijk!

• ThuisBieb is gesloten Bekijk details

2 juni 2020

Wil je verder lezen? Dat kan! Als lid van de online Bibliotheek heb je toegang tot duizenden e-books en luisterboeken.

Bekijk details van ThuisBieb is gesloten

• Termijn geleende materialen automatisch verlengd Bekijk details

28 mei 2020

Omdat nog niet alle locaties open kunnen, hebben we besloten de termijn van geleende materialen automatisch verder te verlengen, naar 9 juli. Geen onrust over boetes dus!

Bekijk details van Termijn geleende materialen automatisch verlengd

• Spannende Boeken Weken Bekijk details

26 mei 2020

Je vakantie begint met spannende boeken. De Spannende Boeken Weken (1 t/m 21 juni 2020) zijn de aftrap van Zomerlezen (juni, juli en augustus). Kom naar de Bibliotheek om een spannend boek uit te zoeken of neus online alvast rond voor een goede tip!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Nieuwe lees/doetips! Bekijk details

13 mei 2020

Er staan weer nieuwe lees/doetips op onze website! Ook al zijn de scholen weer begonnen, je bent waarschijnlijk ook nog dagen thuis. Dan hoef je je niet te vervelen! Wij hebben allerlei leuke tips voor je op een rij gezet.

Bekijk details van Nieuwe lees/doetips!

• Gratis trainingen Bekijk details

13 mei 2020

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. Dan kun je nu gebruikmaken van de 28 gratis trainingen van de bieb. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt.

Bekijk details van Gratis trainingen

• De Digitale Voorleestas Bekijk details

23 april 2020

Ben je door je eigen prentenboeken heen en is de Bibliotheek nog steeds dicht? In de Digitale Voorleestas vind je elke week nieuwe prentenboeken. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Bekijk details van De Digitale Voorleestas