Resultaat 21 - 30 (van 73)

• Nieuwe Biebbouwers challenge online! Bekijk details

29 oktober 2020

De BiebBouwers nemen je deze maand op reis in je hoofd. Je gaat fantaseren over waar jij het liefst chillt. Op welke kom je de plek tot rust komt en voel jij je het gelukkigst? En dat kan echt overal zijn. Op een bergtop, op een wolk, in een ruimteschip of in een tent op de camping. Die plek ga je nabouwen met echte spullen en materialen. Dus geen Minecraft, maar Lego, Kapla, dekens, kussens, klei, marsepein, alles mag!

Bekijk details van Nieuwe Biebbouwers challenge online!

• CoronaMelder Bekijk details

14 oktober 2020

De app van de overheid om het coronavirus te helpen beheersen en bestrijden. Het gebruik van de app is vrijwillig. Het is best een lastige keuze of je de CoronaMelder wilt gebruiken. We helpen je graag bij het kiezen. En als je besluit de app te gebruiken? Dan helpen we je bij het installeren van de app.

Bekijk details van CoronaMelder

• Bibliotheek Numansdorp tijdelijk gesloten Bekijk details

8 oktober 2020

Vanwege vastgestelde coronabesmettingen in de Buitensluis hebben wij besloten om de Bibliotheek Numansdorp voor tenminste een week te sluiten. Bibliotheek Puttershoek is ook tijdelijk gesloten. De overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn wel gewoon open. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Bekijk details van Bibliotheek Numansdorp tijdelijk gesloten

• Nieuwe Minecraftchallenge online! Bekijk details

6 oktober 2020

Alle Minecraft-fans opgelet! Er staat weer een nieuwe challenge van de Biebbouwers online!

Bekijk details van Nieuwe Minecraftchallenge online!

• Bibliotheek Puttershoek tijdelijk gesloten Bekijk details

6 oktober 2020

Vanwege vastgestelde coronabesmettingen bij Zorgwaard, op locatie Puttershoek, hebben wij besloten om de Bibliotheek Puttershoek voor tenminste een week te sluiten. De overige locaties van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn wel gewoon open. Boeken kunnen ingeleverd worden in de witte doos in de sluis. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Bekijk details van Bibliotheek Puttershoek tijdelijk gesloten

• Hulp bij donorregistratie Bekijk details

1 oktober 2020

Op 1 juli 2020 ging de nieuwe donorwet in. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt in het nieuwe Donorregister. Heb jij hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Dan ben je bij de Bibliotheek aan het juiste adres! Wij bieden een aantal workshops en spreekuren aan per maand.

Bekijk details van Hulp bij donorregistratie

• Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt weer open! Bekijk details

28 september 2020

Yes! Vanaf vandaag is het ook weer mogelijk om je boeken in te leveren en nieuwe op te halen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt!

Bekijk details van Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt weer open!

• Bouw een supermoderne, bibliotheek van de toekomst! Bekijk details

27 augustus 2020

In de nieuwe Minecraftchallenge Biebbouwers gaan jullie een heuse architecte helpen om een supermoderne bibliotheek van de toekomst te bouwen!

Bekijk details van Bouw een supermoderne, bibliotheek van de toekomst!

• Bouw een scheepswrak met de nieuwe Minecraftchallenge! Bekijk details

30 juli 2020

Met de BiebBouwers, de Minecraftchallenge van de Bibliotheek, gaan we deze maand op zoek naar een scheepswrak uit de 17e eeuw! Stuur voor 24 augustus screenshots of een filmpje van jouw bouwwerk op en maak kans op een prijs!

Bekijk details van Bouw een scheepswrak met de nieuwe Minecraftchallenge!

• Digitaal Spreekuur weer van start! Bekijk details

29 juli 2020

Vanaf maandag 3 augustus starten we weer met het Digitaal Spreekuur! Dus heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet? Of een vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps? Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Bekijk details van Digitaal Spreekuur weer van start!