Resultaat 21 - 30 (van 55)

• Gratis trainingen

13 mei 2020

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. Dan kun je nu gebruikmaken van de 28 gratis trainingen van de bieb. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt.

Bekijk details van Gratis trainingen

• De Digitale Voorleestas

23 april 2020

Ben je door je eigen prentenboeken heen en is de Bibliotheek nog steeds dicht? In de Digitale Voorleestas vind je elke week nieuwe prentenboeken. Samen lezen was nog nooit zo leuk!

Bekijk details van De Digitale Voorleestas

• Lees/doetips van de dag

22 april 2020

Heb jij juist nu ook zo'n behoefte aan leuke, en soms uitdagende, tips om de dag door te komen? Dan zit je bij de Bibliotheek Hoeksche Waard goed! Wij hebben ze namelijk voor je op een rijtje gezet. Wekelijks komen er nieuwe tips bij!

Bekijk details van Lees/doetips van de dag

• Bestel nu de verrassingstas!

27 maart 2020

We vinden het belangrijk dat mensen blijven lezen! Juist in deze gekke tijden. Maar vind jij het niet prettig om nu naar de Bibliotheek te komen? Dan is het nog steeds mogelijk om een verrassingstas te bestellen, met boeken uit je favoriete genre!

Bekijk details van Bestel nu de verrassingstas!

• Thuisbieb geopend!

27 maart 2020

Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen.

Bekijk details van Thuisbieb geopend!

• Voorleesvideo Wij gaan op berenjacht!

27 maart 2020

We lezen je online voor!

Bekijk details van Voorleesvideo Wij gaan op berenjacht!

• Activiteiten tot 1 juni geannuleerd

24 maart 2020

Alle evenementen en bijeenkomsten, ook met minder dan 100 personen, zijn afgelast tot 1 juni 2020. Dit heeft het kabinet gisteren besloten als aanvullende maatregel in de aanpak van het coronavirus. Dit geldt dus ook voor alle activiteiten van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Bekijk details van Activiteiten tot 1 juni geannuleerd

• Hulplijn voor vragen over e-books, LuisterBieb en verrassingstas

21 maart 2020

Heb je vragen over het lenen van e-books, de LuisterBieb of de verrassingstas? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur naar: 06-22054062 of stuur een Whatsapp.

Bekijk details van Hulplijn voor vragen over e-books, LuisterBieb en verrassingstas

• Leestips en digitaal aanbod voor thuis

18 maart 2020

Voor alle kinderen, ouders en leerkrachten hebben wij een aantal (digitale) leestips op een rij gezet. Hier kun je prima thuis mee aan de slag! Zo hoef je je niet te vervelen!

Bekijk details van Leestips en digitaal aanbod voor thuis

• Belastinghulp en formulierenhulp telefonisch bereikbaar

15 maart 2020

Belastingshulp en formulierenhulp is telefonisch bereikbaar: 06-22384141. Dus heb je dringende vragen omtrent dit onderwerp? Schroom niet om te bellen!

Bekijk details van Belastinghulp en formulierenhulp telefonisch bereikbaar