Nieuws

Overzicht

Resultaat 51 - 60 (van 73)

 • Bibliotheek Strijen gesloten i.v.m. Coronavirus Bekijk details

  13 maart 2020

  Dorpshuis Streona is gesloten en daarmee is ook onze locatie van de Bibliotheek in Strijen gesloten. Boeken kunnen in de overige locaties worden teruggebracht of boeken kunnen online worden verlengd. Het maximaal aantal te lenen boeken is verhoogd naar 12 boeken per persoon.

  Bekijk details van Bibliotheek Strijen gesloten i.v.m. Coronavirus

 • Bibliotheek Heinenoord gesloten i.v.m. Coronavirus Bekijk details

  13 maart 2020

  Museum Hoeksche Waard is gesloten en daarmee is ook onze locatie van de Bibliotheek in Heinenoord gesloten. Boeken kunnen in de overige locaties worden teruggebracht of boeken kunnen online worden verlengd. Het maximaal aantal te lenen boeken is verhoogd naar 12 boeken per persoon.

  Bekijk details van Bibliotheek Heinenoord gesloten i.v.m. Coronavirus

 • Coronavirus Bekijk details

  10 maart 2020

  Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM betreft het Coronavirus.

  Bekijk details van Coronavirus

 • Boekenweek bijna van start! Bekijk details

  3 maart 2020

  Het is bijna zover! Zaterdag 7 maart gaat de Boekenweek van start! Dit jaar met als thema: Rebellen en Dwarsdenkers. De rebellen van de literatuur hebben altijd ons denken beïnvloed: stoere, onorthodoxe, eigengereide auteurs als Annie M.G. Schmidt en Dimitri Verhulst hebben werelden geopend. Rebelse personages en dwarse karakters zoals Don Quichot en Tommy Wieringa’s Joe Speedboot houden ons een spiegel voor en laten nadenken over wie wij zijn. Ook non-fictie schrijvers prikkelen, stimuleren en scherpen...

  Bekijk details van Boekenweek bijna van start!

 • Nieuw aanbod voor kinderopvang en BSO beschikbaar Bekijk details

  11 februari 2020

  We hebben een leuk en gevarieerd aanbod voor kinderdagverblijven en BuitenSchoolse Opvang beschikbaar! We bieden activiteiten aan op de locaties zelf maar het is ook mogelijk om met de kinderen naar de Bibliotheek te komen!

  Bekijk details van Nieuw aanbod voor kinderopvang en BSO beschikbaar

 • Belastingspreekuur in maart en april in Oud-Beijerland Bekijk details

  6 februari 2020

  Waar en wanneer? In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op woensdag 4 maart, en 1 april van 14.00 uur tot 16.00 uur en op woensdag 18 maart en 15 april van 17.00 tot 19.00 uur. Deze hulp is gratis, ook als je geen lid bent. Het is niet nodig een afspraak te maken.

  Bekijk details van Belastingspreekuur in maart en april in Oud-Beijerland

 • De Nationale Voorleesdagen gaan van start! Bekijk details

  21 januari 2020

  Wij hebben in de Bibliotheek een paar leuke activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen! En wist je dat je als kind gratis lid kunt worden van de Bibliotheek tijdens deze dagen? Kom langs in de Bibliotheek of lees meer!

  Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen gaan van start!

 • Speciale le(e)skist 75 jaar vrijheid voor basisscholen Bekijk details

  11 december 2019

  Bibliotheek Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard bieden in het kader van 75 jaar Vrijheid een aantal le(e)skisten voor de bovenbouw (groep 7-8) aan met daarin 32 boeken over de Tweede Wereldoorlog. Deze prachtige verzameling kan gebruikt worden voor leesbevordering en als ondersteuning bij het bestaande curriculum over de Tweede Wereldoorlog.

  Bekijk details van Speciale le(e)skist 75 jaar vrijheid voor basisscholen

 • Medewerkers bieb hangen symbolische, eerste kerstbal in Joris' Kerstboom Bekijk details

  10 december 2019

  Bibliotheekmedewerkers hebben gisterenmiddag de eerste, symbolische kerstbal in Joris’ Kerstboom gehangen. Dit deden zij ter nagedachtenis aan hun geliefde collega Rida van Kints, die in januari plotseling overleed. Samen met Rida’s man Frans en directeur van de Bibliotheek Hoeksche Waard Nell Schuijff hebben zij het startsein gegeven voor het project ‘Joris’ Kerstboom, dat nu voor de tweede keer plaatsvindt in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

  Bekijk details van Medewerkers bieb hangen symbolische, eerste kerstbal in Joris' Kerstboom

 • Opruimhulp in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum gezocht Bekijk details

  13 november 2019

  Voor de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum zijn we op zoek naar een scholier vanaf 16 jaar (m/v), die het team kan komen versterken. Lijkt dit jou wat?

  Bekijk details van Opruimhulp in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum gezocht