Resultaat 1 - 10 (van 31)

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Numansdorp

Voor de kleintjes is er in december een BoekStart workshop waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Het thema is dit keer: Kerstmis! Kom je ook meedoen?

di 17 dec

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 18 dec

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

• Digitaal Spreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

• Kookdemo vegan kerstdiner Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Koken zonder dierlijke producten. Dat is even omschakelen. En wie feestelijk voor de dag wil komen, heeft daar best een flinke kluif aan. Kom naar de kookdemo en maak je eigen vegan kerstdiner. Op donderdagavond 19 december in de Lindenhoeve.

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 20 dec

• Warme Kerst met Joris' Kerstboom in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Bekijk details

9 december 2019, 14:00 t/m 24 december 2019, 17:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Joris’ Kerstboom staat -net als vorig jaar- van 9 t/m 24 december in onze bibliotheek. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

09 dec t/m 24 dec

• Kerstavond Bekijk details

24 december 2019

De bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.

di 24 dec

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 24 dec

• 1e Kerstdag Bekijk details

25 december 2019

De Bibliotheek is gesloten.

wo 25 dec