Resultaat 1 - 10 (van 33)

• Eerste hulp bij internet in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 18 juni van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

di 18 jun

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 19 jun

• Eerste hulp bij internet in Strijen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Strijen

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 20 juni van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Strijen.

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 'S-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 20 juni van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

• Schrijfworkshop: schrijf een spannend vakantieverhaal Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Strijen

In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op donderdagavond 20 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Strijen schrijfskills te verwerven en/ of te verbeteren. Het thema is: schrijf een spannend vakantieverhaal.

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 21 jun

• Rondleiding Fort Buitensluis Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Fort Buitensluis, Numansdorp

Het oude fort in Numansdorp blijft verrassen. Het grote oude verdedigingswerk wijst op een rijke geschiedenis. Op zaterdag 22 juni verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met de gidsen van Fort Buitensluis een rondleiding door het mooie oude verdedigingswerk.

za 22 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 25 jun

• Voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand juni organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 6 jaar. Het thema is dit keer 'vakantie'.

wo 26 jun