Resultaat 1 - 10 (van 54)

• Start boekverkoop Bekijk details

7 juni 2017 t/m 30 juni 2017

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Woensdag 7 juni start in zeven vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een boekenverkoop: Oud-Beijerland Centrum, Numansdorp, Puttershoek, 's-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland en Strijen.

07 jun t/m 30 jun

• Tabletcafé in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 3 juli van 10:00 tot 12:00 uur een tabletcafé in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 03 jul

• Tabletcafé in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 4 juli van 10:00 tot 12:00 uur een tabletcafé in de Bibliotheek Puttershoek.

di 04 jul

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Taaltrefpunt in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een ontmoetingsplek en een gezellig uitwisselingsmoment voor Nieuwkomers.

di 04 jul

• BoekStart workshop babyreflexologie Bekijk details

10:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie die wordt toegepast op baby’s van 4 weken tot peuters van 3 jaar.

wo 05 jul

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 05 jul

• Taalspreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

wo 12 jul

• Inloopspreekuur over slechtziend- en blindheid Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Bibliotheek Heinenoord

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op 13 juli 2017 van 14.00 uur tot 16.30 uur te vinden in de bibliotheek Heinenoord.

do 13 jul

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details