Resultaat 1 - 10 (van 60)

• Walk&Talk: Update je sollicitatiebrief Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Hoe krijg je een voet tussen de deur bij de ideale werkgever? Laat je talenten zien en maak een perfecte sollicitatiebrief. De Walk&Talk op vrijdagochtend 22 februari in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum is aan het up-daten van je brief gewijd.

vr 22 feb

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 22 feb

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 26 feb

• Voorlezen en knutselen in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 6 jaar.

• Voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

vr 01 mrt

• Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 4 maart van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 04 mrt

• Eerste hulp bij internet in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 5 maart van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Puttershoek.

di 05 mrt

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Heb je weinig kennis van en ervaring met computers en het internet? De Bibliotheek Hoeksche Waard helpt je op weg. In 8 cursusdagen en tussendoor thuis verder werken, leer je de basis van computers en het internet, zodat je hier voortaan makkelijk(er) je weg in kunt vinden.

di 05 mrt