Resultaat 1 - 10 (van 180)

• wo 01 feb Taal met koffie 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• wo 01 feb Taal met koffie Zuid-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | PassieHoek, Gravin Sabinastraat 40A, Zuid-Beijerland

Oefenen met Nederlands spreken en tegelijk allerlei mensen ontmoeten. Dat kan vanaf 5 oktober ook iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de PassieHoek in het winkelcentrum van Zuid-Beijerland.

• vr 03 feb BoekStart: Peuterparade in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

De BoekStart Peuterparade op 3 februari staat dit keer in het teken van de Nationale Voorleesdagen. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 25 januari t/m 4 februari 2023 en dat wordt natuurlijk ook gevierd in de bibliotheek. Er wordt onder andere voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’.

• vr 03 feb Taal met koffie Numansdorp Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• za 04 feb CoderDojo Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Ben je ook zo nieuwsgierig hoe dat gaat, spelletjes programmeren of hoe een Arduino werkt en wat het verschil is met een Microbit? Of hoe je LEGO robotjes programmeert? Of je eigen ontwerp uitprint met de 3D printer? Kom dan naar de CoderDojo op 4 februari in het MaakLokaal van de Bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis.

• ma 06 feb De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• 07 feb t/m 10 feb Boekenverkoop in Bibliotheek Strijen Bekijk details

7 februari 2023 t/m 10 februari 2023 | Bibliotheek Strijen

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Van 7 tot en met 10 februari organiseren wij een boekenverkoop in de bibliotheek in Strijen. Onze boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up-to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

• di 07 feb Taal met koffie Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 07 feb Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Oud-Beijerland - Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

• di 07 feb Taal met koffie Oud-Beijerland Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Oud-Beijerland

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 13.30 tot 15.00 uur in de salon van het Oude Raadhuis Bibliotheek Oud-Beijerland, organiseert het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

Paginanavigatie