Resultaat 1 - 10 (van 39)

• Hulp bij het invullen van formulieren (in de Buitensluis) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Buitensluis in Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – vijf keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 26 jun

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 27 jun

• Bibliotheek Numansdorp gesloten Bekijk details

10 juni 2018 t/m 1 juli 2018 | Bibliotheek Numansdorp

De bibliotheek in Numansdorp gaat in juni verhuizen naar de Buitensluis (Bernhardstraat 25). Om de verhuizing goed te laten verlopen is de bibliotheek gesloten van zondag 10 juni t/m zondag 1 juli. De vervaldatum van de geleende boeken schuift op.

10 jun t/m 01 jul

• Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 2 juli van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 02 jul

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

wo 04 jul

• Voorlezen in de bieb Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | Numansdorp

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind.

vr 06 jul

wo 11 jul

• Inloopspreekuur over slechtziend- en blindheid Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Bibliotheek Numansdorp

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op 17 juli van 14.00 uur tot 16.30 uur te vinden in de bibliotheek Numansdorp.

di 17 jul

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details