Resultaat 1 - 10 (van 42)

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 25 april van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 25 apr

• Workshop stamboomonderzoek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

De historische verenigingen en de Bibliotheek vragen deze maand aandacht voor ‘onze voorouders’. In de Bibliotheek Mijnsheerenland is op donderdagmiddag 25 april een workshop over stamboomonderzoek voor beginners.

do 25 apr

• Walk&Talk: tips en tops bij je sollicitatiegesprek Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij je sollicitatiegesprek is de eerste indruk heel belangrijk en je krijgt maar één kans. Patricia Buitendijk werkt bij Randstad Oud-Beijerland en geeft tips en tops om goed uit de bus te komen en de juiste woorden te kiezen. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 26 april is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Walk&Talk “tips en tops bij je sollicitatiegesprek”.

vr 26 apr

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 26 apr

• Koningsdag Bekijk details

27 april 2019

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

za 27 apr

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Lezing Janny van der Molen tijdens Expostitie Rode Kruis Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De expositie van het Rode Kruis “Kind onder vuur” is tot 10 mei gratis te bezoeken door scholen maar op 1 mei is deze tentoonstelling speciaal geopend voor andere geïnteresseerden. De expositie vertelt de verhalen van Farah, Vian, Angie en Otim.

• Inloopbijeenkomst liever niet alleen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de strijd tegen de eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

do 02 mei