Resultaat 1 - 10 (van 32)

• di 25 jun Handwerkcafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (De Waterstal)

Wat is er leuker dan breien, haken, kleuren, borduren met een potje thee of kopje koffie, wat lekkers en goed gezelschap? De knusse huiskamer van de bibliotheek in het Oude Raadhuis is dé plek om elkaar te ontmoeten, inspireren en tips en tricks uit te wisselen. Haak gezellig aan bij het handwerkcafé!

• wo 26 jun Ontwerp je eigen unieke stickers Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen unieke stickers tijdens een speciale workshop in het Hoeksch Maaklokaal in de bibliotheek van Oud-Beijerland! Kinderen vanaf 8 jaar (en volwassenen!) zijn op woensdag 26 juni welkom om hun eigen stickers te ontwerpen en te printen.

• do 27 jun BoekStart: Peuteryoga Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Puttershoek

Een prentenboek komt tot leven door heerlijk mee te bewegen, naar verhalen te luisteren, zintuigen te stimuleren en te ontspannen. Op 27 juni geeft Jolanda Molendijk van Kinderyoga Hoeksche Waard een yogales voor kinderen in Bibliotheek Puttershoek. Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.

• vr 28 jun BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De BoekStart Peuterparade op 28 juni heeft dit keer het thema ‘Kamperen’, want dat doen we graag in de zomer als de zon schijnt! Er worden leuke boekjes voorgelezen over kamperen. Bijvoorbeeld het boekje ‘Kamperen met Fien en Milo’ van Pauline Oud.

• di 02 jul Handwerkcafé Bekijk details

• wo 03 jul Sumoworstelen met LEGO Bekijk details

Van 14:15 tot 16:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Op 3 juli vindt de grote battle van robots plaats! Kom in het MaakLokaal een LEGO Spike robot programmeren. Daarna wordt er een wedstrijd gehouden wie de beste robot heeft gemaakt met behulp van een sumowedstrijd. Zorg er dus voor dat jouw robot als laatste uit de ring wordt geduwd!

• vr 05 jul BoekStart: Peuterparade in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

De BoekStart Peuterparade op 5 juli heeft dit keer het thema ‘Kamperen’, want dat doen we graag in de zomer als de zon schijnt! Er worden leuke boekjes voorgelezen over kamperen. Bijvoorbeeld het boekje ‘Kamperen met Fien en Milo’ van Pauline Oud.

• za 06 jul CoderDojo Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

De CoderDojo is na 5 jaar inmiddels een bekend begrip geworden in de Hoeksche Waard. Tijdens deze tweewekelijkse bijeenkomsten kunnen kinderen van 8 t/m 17 spelenderwijs leren programmeren, ontdekken hoe een Microbit werkt of een auto op zonne-energie, een robot programmeren of een 3D-model maken voor de 3D-printer of juist een 2D-ontwerp voor de laser- en vinylsnijder of mokkenpers. Het is deze maand op 6 en 20 juli.

• di 09 jul Handwerkcafé Bekijk details

• wo 10 jul 3D-dieren maken met de lasersnijder Bekijk details

Van 14:15 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Een hond, een tijger zelfs een olifant! De lasersnijder brengt ieder dier tot leven in een 3D-ontwerp. Wie wil leren werken met de lasersnijder of voor wie de lasersnijder juist geen geheimen kent, is van harte welkom tijdens deze workshop in het Hoeksch MaakLokaal op 10 juli.

Paginanavigatie