Resultaat 1 - 10 (van 100)

• ma 15 aug De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• di 16 aug Bouw en programmeer je eigen kluis met LEGO! Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Veiligheid is altijd belangrijk, maar zeker op internet. We proberen van alles te beveiligen, van wachtwoorden op wesites tot kluisjes op school. Maar hoe werken die kluisjes? Dat leren kinderen van 10 tot 14 jaar in deze workshop van het Hoeksch MaakLokaal op 16 augustus in het Oude Raadhuis.

• di 16 aug Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Oud-Beijerland - Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

• di 16 aug Bouw je eigen speaker Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In het Hoeksch MaakLokaal kan van alles gemaakt worden. Op 16 augustus kunnen jongeren van 12 tot 18 jaar een eigen speaker bouwen. De eigen gemaakte speaker kan daarna mee naar huis worden genomen. Materialen worden verzorgd door de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• di 16 aug Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• do 18 aug Spelletjesmiddag Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Monopolie, kolonisten van Catan, PimPatPet, Rummikub, mens-erger-je-niet, Koehandel. Klassiekers die elke spelfanaat wel kent. Vind jij het leuk om bordspellen te spelen? Kom dan op donderdagmiddag naar de bibliotheek. Er zijn spellen, maar natuurlijk mag je ook je eigen spel meenemen!

• vr 19 aug Taallokaal Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

• ma 22 aug De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

• di 23 aug Taal met koffie Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Op dinsdagen, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de Bibliotheek Taal en koffie, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

• di 23 aug Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum