Resultaat 1 - 10 (van 35)

• Extra workshop Minecraft - VOL Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Is Minecraft jouw ding en lijkt het je leuk om met andere kinderen te gamen in een veilige omgeving? Kom dan in de herfstvakantie naar de Campus in de Bibliotheek Numansdorp, naar de extra ingelaste workshop Minecraft!

wo 23 okt

• Workshop Minecraft - VOL Bekijk details

Van 11:00 tot 13:30 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Is Minecraft jouw ding en lijkt het je leuk om met andere kinderen te gamen in een veilige omgeving? Kom dan in de herfstvakantie naar de Campus in de Bibliotheek Numansdorp!

wo 23 okt

• Digitaal Spreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 24 oktober van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 24 okt

• BoekStart workshop babygebaren Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Puttershoek

Communiceren met je kind, als praten nog niet lukt.

do 24 okt

• Walk&Talk: je cv werkt Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Onder de titel Walk&Talk organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 25 oktober is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum “je cv werkt”.

vr 25 okt

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 25 okt

• Boekstart - voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand oktober organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 4 jaar.

wo 30 okt

• BoekStart workshop: prentenboekdans Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Voorlezen, zingen, dansen en muziek!

vr 01 nov

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

vr 01 nov

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 02 nov