Resultaat 1 - 10 (van 58)

• Belastingspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Veel mensen hikken er ieder jaar weer tegenaan: de belastingaangifte. Inkomstenbelasting, huurtoeslag, zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek en andere bijzondere aftrekposten. Wie de aanslag met zorg en precisie invult kan misschien aanspraak maken op tal van financiële regelingen. Niet altijd leuk en ook niet altijd gemakkelijk.

di 24 apr

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – vijf keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 24 apr

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 25 apr

• Een vindplaats uit de steentijd Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Puttershoek

De Hoeksche Waard was in de Romeinse tijd een belangrijk handelsgebied. Maar ook eerder – in de steentijd – was ons eiland bewoond. Vondsten in Puttershoek duiden daar op. Archeoloog René van Wilgen vertelt over deze vondsten. Donderdag 26 april 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek.

do 26 apr

• Koningsdag Bekijk details

27 april 2018

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

vr 27 apr

• Start speciale boekverkoop Bekijk details

3 april 2018 t/m 30 april 2018

Goedkoop boeken op de kop tikken? Dinsdag 3 april start in zeven vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een boekverkoop: Oud-Beijerland Centrum, Numansdorp, Puttershoek, 's-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland en Strijen.

03 apr t/m 30 apr

• Start Cursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Heb je weinig kennis van en ervaring met computers en het internet? De Bibliotheek Hoeksche Waard helpt je op weg. In 8 cursusdagen en tussendoor thuis verder werken, leer je de basis van computers en het internet, zodat je hier voortaan makkelijk(er) je weg in kunt vinden.

di 01 mei

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek