Resultaat 1 - 10 (van 99)

• ma 26 sep De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• di 27 sep Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Oud-Beijerland - Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

• di 27 sep Taal met koffie Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 27 sep Taal met koffie Oud-Beijerland Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Oud-Beijerland

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 13.30 tot 15.00 uur in de salon van het Oude Raadhuis Bibliotheek Oud-Beijerland, organiseert het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 27 sep Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• di 27 sep Filmavond: Land van kraaien en worstebakkers Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Land van kraaien en worstebakkers, de populaire serie van RTV Rijnmond over de Hoeksche Waard, is op 27 september te zien in Bibliotheek 's-Gravendeel. In 2010 werd de 6-delige serie over de Hoeksche Waard uitgezonden door RTV Rijnmond. Presentator Gert van ’t Hof verkent het eiland per fiets. Bijna alle kernen komen voorbij, van de Kraaien (inwoners van Piershil) tot de Worstebakkers (inwoners van Heinenoord).

• wo 28 sep Taal met koffie 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• wo 28 sep Maak een stopmotion film met Lego! Bekijk details

Girls, sisters play kids constructor, build house Lego Harry Potter from bricks, blocks by assembly instrustions. Children activity at home in playroom. Intelligent development of fine motor skills. Van 13:30 tot 15:00 | Oud-Beijerland Centrum (Maaklokaal)

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom op deze multimedia middag op 28 september in het MaakLokaal. Ze verzinnen een verhaal, bouwen dit verhaal met Lego en maken daarna stap voor stap hun eigen stopmotion film!

• vr 30 sep BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is bijna Kinderboekenweek en dit is dan ook het thema deze keer bij de peuterparade. We gaan uit een paar leuke boekjes voorlezen, muziek maken en we gaan gezellig met de kinderen knutselen.

• vr 30 sep Taallokaal Numansdorp Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

Paginanavigatie