Resultaat 1 - 10 (van 98)

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

• Digitaal Spreekuur IDO in Heinenoord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Joeno, Tienvoet 2a, Heinenoord

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Drie Lelies, Narvikstraat 1, Puttershoek

wo 29 sep

• Opruimspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Een opgeruimd en schoon huis. Wie wil dat nu niet? Zeker geen makkie voor mensen die thuis in de rommel zitten. Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een inloopspreekuur “Opgeruimd staat netjes”. Gewoon binnenlopen op 21 september bij Me Mekaer in Strijen en 1 oktober in het Weegje in ‘s Gravendeel. Kom langs en geniet voortaan van een heerlijk schoon en overzichtelijk huis.

vr 01 okt

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

In oktober organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is Kinderboekenweek.

vr 01 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Digitaal Spreekuur IDO in Heinenoord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Joeno, Tienvoet 2a, Heinenoord

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

• Taalspreekuur Bekijk details

Multi ethnic university adult students learning languages together in a public library Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

di 05 okt