Resultaat 1 - 10 (van 25)

• Workshop kennismaken met Virtual Reality (VR) Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de Week van de Mediawijsheid (17 t/m 24 november) organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de workshop kennismaken met Virtual Reality (VR). Ben jij nieuwsgierig naar wat het precies is en wil je het zelf ook eens uitproberen? Meld je dan gauw aan, we hebben plaats voor 15 deelnemers! De workshop is voor volwassenen.

do 23 nov

• Zet je schoen in de bieb! Bekijk details

20 november 2017 t/m 24 november 2017 | Oud-Beijerland Centrum en Numansdorp

De Sint en de Pieten komen langs in de bibliotheek.

20 nov t/m 24 nov

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – vijf keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 28 nov

• Taalspreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 29 nov

• Nederland Leest Bekijk details

1 november 2017 t/m 30 november 2017

Het thema van Nederland Leest 2017 (1 t/m 30 november) is ‘robotica’, kom in november naar de Bibliotheek […], praat mee en krijg het boek Ik, robot van Isaac Asimov cadeau!

01 nov t/m 30 nov

• Schoentje ophalen in de bieb Bekijk details

2 december 2017 | Oud-Beijerland Centrum en Numansdorp

Op zaterdag 2 december kunnen alle gemaakte schoentjes worden opgehaald bij de bibliotheek in Oud-Beijerland Centrum en Numansdorp.

za 02 dec

• Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 4 december van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 04 dec

• Eerste hulp bij internet in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 5 december van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Puttershoek.

di 05 dec

• Sinterklaas Bekijk details

5 december 2017

De bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.

di 05 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details