Resultaat 1 - 10 (van 32)

• Digitaal Spreekuur in Strijen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Buurthuis Me Mekaer in Strijen

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert woensdag 21 oktober van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in Buurthuis Me Mekaer in Strijen.

wo 21 okt

• Minecraft workshop: kastelen (VOL) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | Torenstraat 16-18, Numansdorp

Het computerspel Minecraft is ongekend populair bij kinderen. Met Minecraft kun je naar hartenlust bouwen en met deze workshop in de Bibliotheek Numansdorp leer je ook nog iets over de kastelen in de Middeleeuwen! Heb je altijd al een kasteelheer of jonkvrouw willen zijn? Grijp nu je kans met deze leuke Minecraft workshop en bouw je eigen kasteel!

wo 21 okt

• Voorleesfeest op de kinderboerderij Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Kinderboerderij De Boezemvriend in Oud-Beijerland

Kom in de herfstvakantie genieten van leuke dierenverhalen bij de vernieuwde kinderboerderij De Boezemvriend!

do 22 okt

• Webinar TikTok: wat is het? Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Online

Het komt uit China. Het is razend populair. Het zit in de irritatie-zone van Trump. TikTok is de naam. Wat is het en hoe werkt het? Met die vraag maakt de Bibliotheek Hoeksche Waard een online webinar. Gewoon te volgen vanuit huis. Veiliger kan niet. Het webinar van Bibliotheek Hoeksche Waard is live te volgen op onze Facebook pagina op donderdagavond 22 oktober 19.30 uur tot 20.30 uur.

do 22 okt

• Digitaal Spreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert vrijdag 23 oktober van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

• Online quiz: Oost en West in de Hoeksche Waard Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Online

Wie weet het meest over geschiedenis en de Hoeksche Waard? Daar hoopt de Bibliotheek Hoeksche Waard achter te komen met de online Quiz: Oost en West in de Hoeksche Waard. Want Oost en West is dit jaar het thema van de maand van de geschiedenis. Doe mee aan de online quiz geschiedenis in de Hoeksche Waard.

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek (GEANNULEERD) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

In oktober organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is 'politie en boeven'.

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Buttervliet 8, Numansdorp

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

• BoekStart workshop muziek met Suze (VOL) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

Voor de kleintjes is er in oktober weer de BoekStart workshop muziek met Suze, waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Kom je ook meedoen?

wo 28 okt

• Workshop huiswerkbegeleiding voor ouders Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Als kinderen naar de brugklas gaan krijgen ze ineens te maken met veel huiswerk en proefwerken. Voor ouders valt het niet altijd mee om hun kind daarin goed te begeleiden. Want waar moet je opletten? Is strenge begeleiding nodig? Wat laat je over aan je kind? Vragen die voor veel ouders spelen. Vooral in coronatijd. Studiekring Oud-Beijerland verzorgt in de Bibliotheek een workshop huiswerkbegeleiding voor ouders.

do 29 okt