Resultaat 1 - 10 (van 33)

• Hulp bij het invullen van formulieren (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

In de maand april organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek. Het thema is ‘van wie is dit ei?’ en de ochtend is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

• Belastingspreekuur in Oud-Beijerland (AFGELAST) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Veel mensen hikken er ieder jaar weer tegenaan: de belastingaangifte. Inkomstenbelasting, huurtoeslag, zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek en andere bijzondere aftrekposten. Wie de aanslag met zorg en precisie invult kan misschien aanspraak maken op tal van financiële regelingen. Niet altijd leuk en ook niet altijd gemakkelijk.

• Hulp bij het invullen van formulieren (AFGELAST) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Media Ukkies in de digitale zandbak (AFGELAST) Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Jonge kinderen zijn dol op media. Ze bladeren door boekjes, kijken filmpjes en spelen spelletjes op de tablet. Dat biedt veel mogelijkheden, maar brengt ook risico’s met zich mee. Veel ouders en opvoeders hebben vragen over hoe ze het beste kunnen begeleiden in het mediagebruik van hun kind.

• Taallokaal (AFGELAST) Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 03 apr

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard (AFGELAST) Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 04 apr

• Digitaal Spreekuur in Strijen (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Buurthuis me Mekaer, Kerkstraat 73 Strijen

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert woensdag 8 april van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in Buurthuis me Mekaer, in Strijen.

wo 08 apr

• Voorlezen & knutselen voor Pasen (AFGELAST) Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

In de maand april organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard voorlezen & knutselen voor de wat grotere kinderen!

wo 08 apr

• Goede Vrijdag Bekijk details

10 april 2020

De Bibliotheek is vanaf 17:00 uur gesloten.

vr 10 apr