Resultaat 1 - 10 (van 100)

• ma 03 okt De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• di 04 okt Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Oud-Beijerland - Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

• di 04 okt Taal met koffie Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 04 okt Inloopochtend: Liever niet alleen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Oud-Beijerland Centrum

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid wordt een gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

• di 04 okt Taal met koffie Oud-Beijerland Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Oud-Beijerland

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 13.30 tot 15.00 uur in de salon van het Oude Raadhuis Bibliotheek Oud-Beijerland, organiseert het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 04 okt Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• wo 05 okt BoekStart: Inloopuur voorlezen met gebaren Bekijk details

5 oktober 2022 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Voorlezen met gebaren brengt een verhaal tot leven! Op woensdag 5 en 12 oktober tijdens de Kinderboekenweek, komt Wendy het boek ‘Kleine muis zoekt een huis’ en ‘Ik zou wel een kindje lusten’, voorlezen met gebaren. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor het stellen van vragen.

• wo 05 okt Taal met koffie 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• wo 05 okt Taal met koffie Zuid-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | PassieHoek, Gravin Sabinastraat 40A, Zuid-Beijerland

Oefenen met Nederlands spreken en tegelijk allerlei mensen ontmoeten. Dat kan vanaf 5 oktober ook iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de PassieHoek in het winkelcentrum van Zuid-Beijerland.

• wo 05 okt Opening Kinderboekenweek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Woensdagmiddag 5 oktober openen wethouder Harry van Waveren en kinderburgemeester Chris Buitendijk op ludieke wijze de Kinderboekenweek 2022 in de Bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar “Gi-Ga-Groen” wat feestelijk gevierd wordt op woensdagmiddag 5 oktober in de Bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis.

Paginanavigatie