Resultaat 1 - 10 (van 50)

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – vijf keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 26 sep

• Retteketet... baby- en peuterpret! (VOL) Bekijk details

Van 09:30 tot 10:15 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kijk! Wat zit daar in de tovertas? Is het een vogel? Twiet-twiet! Is het een poesje? Miaaaauw! Of een auto? Toet-toeoeoet! Wat het ook is, we gaan samen een muzikale ochtend beleven met dit interactieve BoekStartprogramma.

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• Retteketet... baby- en peuterpret! (VOL) Bekijk details

Van 11:00 tot 11:45 | Bibliotheek Heinenoord

• Lezing over erven en schenken Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Numansdorp

Wat laat je na en aan wie? En doe je dat bij leven? Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met dit ingewikkelde onderwerp. Notaris de heer Mr. Remco van der Kuijp vertelt op woensdag 27 september in de Bibliotheek Hoeksche Waard vestiging Numansdorp over erven en schenken en de vele veranderingen die er de afgelopen tijd zijn geweest in ons erfrecht. Op deze avond wordt uitleg gegeven over hoe het erfrecht in elkaar zit.

• Inloop liever niet alleen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Puttershoek

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

do 28 sep

• Inloopspreekuur over slechtziend- en blindheid Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Bibliotheek Puttershoek

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op 29 september 2017 van 14.00 uur tot 16.30 uur te vinden in de bibliotheek Puttershoek.

vr 29 sep

• Hang je idee in de boom Bekijk details

9 september 2017 t/m 30 september 2017 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Alle stemmen gelden! Ieder jaar wordt in Nederland de Dag van de Democratie gevierd. De Bibliotheek Hoeksche Waard geeft op deze dag de aftrap voor de ideeënboom. Wie zijn of haar idee over het Oude Raadhuis in de boom wil hangen, kan dit doen vanaf zaterdag 9 september.

09 sep t/m 30 sep

• Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 2 oktober van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 02 okt

• Eerste hulp bij internet in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 3 oktober van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

di 03 okt