Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Nationale Voorleesdagen Bekijk details

22 januari 2020 t/m 1 februari 2020

22 januari t/m 1 februari 2020 zijn de Nationale Voorleesdagen. Tijdens deze dagen staat het voorlezen aan jonge kinderen tot zes jaar centraal. Kijk gauw wat er speciaal voor de Nationale Voorleesdagen allemaal te doen is in de Bibliotheek.

22 jan t/m 01 feb

• Digitaal Spreekuur in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 21 januari van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Puttershoek.

di 21 jan

• BoekStart: interactieve voorleesvoorstelling over prentenboek Moppereend Bekijk details

Van 10:30 tot 11:15 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Niet gek, niet raar, MOPPER mee met een gebaar door Wapperkids. Stilzitten is geen optie tijdens de voorleesvoorstelling van Moppereend, welke het startsein is van de Nationale Voorleesdagen.

wo 22 jan

• Film: Winters van vroeger Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Mijnheerenland

Echte strenge winters. We missen ze bijna allemaal. Vroeger kon het behoorlijk koud zijn in de donkere maanden. De Bibliotheek Hoeksche Waard zorgt voor een heerlijke middag vol oude, winterse filmbeelden. Donderdagmiddag 23 januari in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

do 23 jan

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 24 jan

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 28 jan

• Boekstart: voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand januari organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 4 jaar. De ochtend valt deze keer samen met de Nationale Voorleesdagen. We zullen daarom voorlezen uit o.a. 'De hapgrage krokodil', uit de prentenboek top 10.

wo 29 jan

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

vr 31 jan

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 01 feb

• Digitaal Spreekuur in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 3 februari van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 03 feb