Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Workshop Minecraft: Bouw je Bibliotheek van de Toekomst Bekijk details

Van 13:00 tot 15:30 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Je bouwt samen met een mede-Minecrafter in 2 uur tijd een Bibliotheek waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Ben je tussen de 9 en 14 jaar en heb je al ervaring met Minecraft? Geef je dan snel op! Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen.

ma 26 aug

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 27 aug

• Expositie "Landschap in mijn hoofd" Bekijk details

22 juli 2019, 14:00 t/m 31 augustus 2019, 17:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de zomervakantie hangen er twee kleurrijke vilten kunstwerken in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (in de Lindenhoeve). Deze landschappen van vilt maken deel uit van het kunstproject Waardig Oud Zijn waarmee het Odensehuis Hoeksche Waard haar 5-jarig bestaan viert.

22 jul t/m 31 aug

• Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 2 september van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 02 sep

• Eerste hulp bij internet in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 3 september van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Puttershoek.

di 03 sep

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

wo 04 sep

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

wo 04 sep

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 07 sep

• Taalquiz Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De Week van de Alfabetisering is van 9 september tot 15 september.Tal van organisaties in het hele land vragen aandacht voor laaggeletterdheid. De Bibliotheek Hoeksche Waard doet mee op maandag 9 september met een taalquiz in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland. Iedereen is welkom.

ma 09 sep

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel