Resultaat 1 - 10 (van 38)

• 3D ontwerp van een fantasiedier (VOL) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Leer in 3D tekenen met TinkerCad met deze workshop. Doe inspiratie op aan de hand van boeken over fantasiedieren en maak dan je eigen fantasiedier in 3D. Jouw ontwerp wordt uitgeprint met onze eigen 3D printer. Let op: het ontwerp wordt niet groot uitgeprint.

di 03 aug

• Samen (de krant) lezen Bekijk details

Production Tool Ref #12 Van 09:30 tot 10:15 | Elke week | Online

Iedere dinsdagmorgen van 9.30-10.15 uur kan je online in een klein groepje onder leiding van een taalvrijwilliger samen een krantenartikel of een verhaal lezen. Welke woorden begrijp je niet en wat wil de schrijver vertellen met zijn verhaal?

di 03 aug

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur en woensdagmorgen van 10.00-11.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

wo 04 aug

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

ma 09 aug

• Samen (de krant) lezen Bekijk details

Production Tool Ref #12 Van 09:30 tot 10:15 | Elke week | Online

di 10 aug

• Stopmotion met Lego en green screen (GEANNULEERD) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet. Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Wil je een beetje op weggeholpen worden? Dat kan met de workshop stopmotion!

di 10 aug

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Online

wo 11 aug

• Digitaal Spreekuur IDO in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

wo 11 aug

• Speurtocht Spekkie en Sproet Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Klaaswaal

We hebben in de zomervakantie een leuke speurtocht buiten bij de bibliotheek voor kinderen van 8 tot 11 jaar. We gaan allerlei leuke opdrachten maken en Spekkie en Sproet helpen de gestolen spekkies terug te vinden. De kinderen krijgen allemaal een speurdersdiploma.

do 12 aug

• Digitaal Spreekuur IDO in 's-Gravendeel Bekijk details