Resultaat 1 - 10 (van 32)

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 09:30 tot 10:00 | Bibliotheek Klaaswaal

Voor de kleintjes is er in december een BoekStart workshop waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Kom je ook meedoen?

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Bibliotheek Strijen

• Warme Kerst in de Bibliotheek met Joris’ Kerstboom Bekijk details

12 december 2018 t/m 23 december 2018

In de bibliotheekvestiging Oud-Beijerland Centrum staat van 12 t/m 23 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

12 dec t/m 23 dec

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• Presentatie bodemvondsten Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Strijen

Het oude dorp Strijen blijft verrassen. Talloze opgravingen, monumenten en kunstwerken wijzen op een rijke culturele omgeving. De afgelopen jaren werden in de bodem veel onverwachte aanwijzingen gevonden, ook op de Kaai. Donderdag 13 december zal Jeroen Ras van Stichting Archeologie Hoeksche Waard in dorpshuis Streona in de Bibliotheek de nieuwste bevindingen presenteren.

do 13 dec

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

wo 19 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 19 dec

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 20 december van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 20 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

do 20 dec

• Kerstavond Bekijk details

24 december 2018

De bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.

ma 24 dec