Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

di 25 feb

• BoekStart: poppenkast en knutselen in Oud-Beijerland (VOL) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand februari organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland Centrum de BoekStart workshop poppenkast en knutselen voor kinderen tot 4 jaar. Het thema is dit keer: sprookjes!

wo 26 feb

• Break-In Box Atlantikwall - Kraak de geheime code! (VOL) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De geallieerden komen er aan! Kraak de geheime code om het hoofdkwartier te waarschuwen… of niet… De Break-In Box is een omgekeerde Escaperoom-ervaring. Door puzzels op te lossen ontrafel je steeds meer van het mysterie en dring je steeds verder de kist binnen. In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum kunnen kinderen tussen de 10 en 14 jaar hiermee aan de slag op donderdag 27 februari (in de voorjaarsvakantie).

do 27 feb

• Workshop: eenvoudig communiceren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Lezen is voor iedereen. Maar sommige brieven, kranten, mails en berichten zijn hopeloos ingewikkeld. Dus? Duidelijk en eenvoudig communiceren is belangrijk, zodat iedereen begrijpt wat je boodschap is. Dat leer je in de workshop Eenvoudig Communiceren op donderdagmiddag 27 februari in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Mijnsheerenland.

do 27 feb

• Walk&Talk: presenteer jezelf op weg naar werk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij je sollicitatiegesprek is de eerste indruk heel belangrijk en je krijgt maar één kans. Tips en tops om goed uit de bus te komen zijn altijd bruikbaar. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 28 februari is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Walk&Talk de workshop ‘presenteer jezelf’.

vr 28 feb

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 28 feb

• Digitaal Spreekuur in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 02 mrt

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

In de maand maart organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek. Het thema is ‘lente’ en de ochtend is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

• Belastingspreekuur in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Veel mensen hikken er ieder jaar weer tegenaan: de belastingaangifte. Inkomstenbelasting, huurtoeslag, zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek en andere bijzondere aftrekposten. Wie de aanslag met zorg en precisie invult kan misschien aanspraak maken op tal van financiële regelingen. Niet altijd leuk en ook niet altijd gemakkelijk.