Resultaat 1 - 10 (van 50)

• Eerste hulp bij internet in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 14 augustus van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Numansdorp.

di 14 aug

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 15 aug

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 16 augustus van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 16 aug

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – vijf keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

do 16 aug

• Taalspreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

wo 22 aug

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 28 aug

• Taalspreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

wo 29 aug

• Eerste hulp bij internet in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 3 september van 10:00 tot 12:00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' (voorheen tabletcafé) in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 03 sep

• Taalspreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details