Resultaat 11 - 20 (van 32)

• 1e Kerstdag Bekijk details

25 december 2018

di 25 dec

• 2e Kerstdag Bekijk details

26 december 2018

wo 26 dec

• Oudejaarsdag Bekijk details

31 december 2018

De Bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.

ma 31 dec

• Nieuwjaarsdag Bekijk details

1 januari 2019

di 01 jan

• Knutselfeest met oude boeken Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Op donderdagmiddag 3 januari kun je tussen 14.00 en 16.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp komen knutselen met oude boeken. Kom gezellig mee knutselen en sta verbaasd over wat je kunt maken van een oud boek!

do 03 jan

• Start cursus Excel voor gevorderden Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Excel is een rekenprogramma uit het office-kantoorpakket, wat gebruikt wordt door zowel bedrijven als particulieren. Het programma biedt tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van berekeningen en het analyseren van gegevens.

di 08 jan

• Workshop dromen lezen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Dromen is denken in je slaap. Denken in je slaap is vergelijkbaar met een brainstorm overdag. Er wordt van alles besproken, overdacht en afgewogen. Er wordt gekletst, uit het raam gestaard, sheets worden bekeken, situaties teruggehaald, analyses gemaakt, conclusies getrokken en besluiten genomen. En iemand maakt notulen: jij. Dan word je wakker. Als je mazzel hebt, herinner je je die notulen nog goed.

vr 11 jan

• Lezing Meester Mark Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Zelf bakte ik er maar weinig van voor de klas. Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden.

do 17 jan

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 18 jan

• CoderDojo Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 7 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 19 jan