Resultaat 11 - 20 (van 38)

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een medewerker is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

ma 31 jan

• BoekStart: muziek op schoot Bekijk details

Portrait of an adorable little boy reading with his teddy bear at home Van 10:00 tot 10:45 | Oud-Beijerland Centrum

Een prentenboek komt tot leven met liedjes om mee te zingen en muziekinstrumenten om op te spelen. Er klinkt prachtige live muziek om op te dansen en heerlijk om naar te luisteren.

ma 31 jan

• LEGO Robot - Springer race Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Maaklokaal foyer

Ooit een robot race gezien zonder wielen? Meld je aan voor deze workshop van het Hoeksch MaakLokaal en maak kennis met de LEGO Spike robots.

wo 02 feb

• Online leeskring: 'De Opgang' van Stefan Hertmans Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Online

Wie woonde er eerder in je huis? Soms is het beter om dat niet te weten. De Vlaamse auteur Stefan Hertmans gaat in zijn boek De Opgang op zoek naar de achtergrond van ss’er Willem Verhulst en zijn Nederlandse, pacifistische echtgenote Mientje en hun kinderen. Het zijn de vroegere bewoners van het pand dat Hertmans in een opwelling kocht. Praat online over dit boek mee in de leeskring van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

do 03 feb

• Digitaal Spreekuur IDO in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

• Boekstart: Peuterparade in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

In februari starten we met de Peuterparade, het leuke gezellige gratis programma voor peutertjes. Het thema is olifanten, we lezen voor, doen een spelletje, dansen, zingen en maken samen muziek. Daarna kan er nog een mooie kleurplaat van een olifantje gemaakt worden met alle kleuren van de regenboog. We maken er een super gezellig uurtje van, kom je ook?

• Inloopmiddag Hoeksch MaakLokaal Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat veel mensen een beetje de draad kwijt raken, terwijl anderen juist hierdoor een nieuwe hobby gevonden hebben. Zij zoeken gelijkgestemden om samen te werken en iets moois te maken. Al deze mensen kunnen binnenkort terecht in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

ma 07 feb

• Digitaal Spreekuur IDO in Strijen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Buurthuis Me Mekaer, Kerkstraat 73, Strijen

wo 09 feb

• Bouw een dier uit hout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Speciaal voor de dierenvrienden en dino-enthousiasten van 8 tot 18 jaar is er in het Hoeksch MaakLokaal een workshop waarbij je je eigen dier of fossiel bouwt uit hout.

wo 09 feb