Resultaat 11 - 20 (van 44)

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

In de maand februari organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard voor het eerst de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek. Het thema is ‘sprookjes’ en de ochtend is geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

wo 05 feb

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 05 feb

• Info ochtend nieuwe leeskringen Senia Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Strijen

In samenwerking met de Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert Stichting Senia op donderdag 6 februari 2020 om 10.30 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die belangstelling hebben voor een leesgroep literatuur. De informatiebijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek Strijen. De toegang is gratis en vrijblijvend.

do 06 feb

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 07 feb

• Hulp bij het invullen van formulieren - ALLEEN OP AFSPRAAK: 06-22384141 Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek 's Gravendeel

ma 10 feb

• Roosjes verwelken - de nostalgie van poëziealbums Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Een versje van je liefste schoolvriendinnetje. Weet je nog? Als kind hadden we bijna allemaal een poëziealbum, een dierbaar bezit. Gevuld met lieve en warme rijmpjes. Heb je jouw poëziealbum nog? En dat van je moeder? Of van je oma? De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft op donderdagochtend 13 februari een gezellige koffieochtend over de nostalgie van poëziealbums in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

do 13 feb

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

vr 14 feb

• Digitaal Spreekuur in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 18 februari van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

di 18 feb

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Puttershoek

Voor de kleintjes is er in februari weer de BoekStart workshop muziek met Suze, waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Kom je ook meedoen?

di 18 feb

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details