Resultaat 11 - 20 (van 33)

• Taallokaal (AFGELAST) Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 10 apr

• 1e Paasdag Bekijk details

12 april 2020

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

zo 12 apr

• 2e Paasdag Bekijk details

13 april 2020

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

ma 13 apr

• BoekStart workshop muziek met Suze (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Numansdorp

Voor de kleintjes is er in april weer de BoekStart workshop muziek met Suze, waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Kom je ook meedoen?

di 14 apr

• Digitaal Spreekuur in Mijnsheerenland (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 14 april van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

di 14 apr

• Belastingspreekuur in Oud-Beijerland (AFGELAST) Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Veel mensen hikken er ieder jaar weer tegenaan: de belastingaangifte. Inkomstenbelasting, huurtoeslag, zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek en andere bijzondere aftrekposten. Wie de aanslag met zorg en precisie invult kan misschien aanspraak maken op tal van financiële regelingen. Niet altijd leuk en ook niet altijd gemakkelijk.

• Hulp bij het invullen van formulieren (AFGELAST) Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• Lezing Jan Brokken: De rechtvaardigen (AFGELAST) Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Museum Hoeksche Waard (Heinenoord)

Moed hebben. De juiste keuze maken. Het goede moment. Dat is het levenswerk van Consul Zwartendijk, die tienduizend Joden redde. Jan Brokken haalde alles boven water in zijn boek “De rechtvaardigen”. De gepassioneerde schrijver vertelt er meeslepend over op woensdagavond 15 april in het Museum Hoeksche Waard.

• Digitaal Spreekuur in Numansdorp (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 16 april van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek Numansdorp.

do 16 apr

• Digitaal Spreekuur in 's-Gravendeel (AFGELAST) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 16 april van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 16 apr