Resultaat 11 - 20 (van 44)

• wo 14 dec Taal met koffie 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• wo 14 dec Workshop internetprivacy Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

• wo 14 dec BoekStart: Muziek met Suze Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kerst staat weer voor de deur! Daarom deze leuke workshop Muziek met Suze met het thema kerst. Suze gaat met de kinderen een verhaal beleven met muziek erbij, op muziek instrumentjes spelen en bewegen.

• wo 14 dec Maak je eigen kerstkoekjesvormpje met de 3D-printer Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Een kerstkoekje van eigen deeg met een zelfgemaakt vormpje, hoe leuk is dat? Dat een mooie traditie een modern tintje kan krijgen bewijst deze activiteit waarbij met behulp van de 3D-printer kinderen leren vormpjes voor kerstkoekjes te maken. Dit alles onder genot van een zelfgemaakt versgebakken koekje uit de Waterstal, de lunchroom van de Bibliotheek Oud-Beijerland.

• do 15 dec Workshop internetprivacy Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

• do 15 dec Afscheid en Welkom Dichter van de Hoeksche Waard Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Elke maand een mooi gedicht over de Hoeksche Waard. Twee jaar lang maakte de Dichter van de Hoeksche Waard, Rick Jan Hitzerd, elke maand een mooi gedicht. Daarmee wist hij keer op keer de Hoeksche Waarders in hun hart te raken. Binnenkort treedt hij af en geeft hij het stokje door aan zijn opvolger. Kom op 15 december van 19.30 tot 21.00 uur in het Oude Raadhuis naar zijn finale als dichter van de Hoeksche Waard en maak meteen kennis met de nieuwe Dichter van de Hoeksche Waard.

• vr 16 dec Taal met koffie Numansdorp Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• za 17 dec Maak je eigen kerstkoekjesvormpje met de 3D-printer Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

• ma 19 dec De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• di 20 dec Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Oud-Beijerland - Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

Paginanavigatie