Resultaat 11 - 20 (van 42)

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 03 mei

• Dodenherdenking Bekijk details

4 mei 2019

De Bibliotheek is vanaf 17:00 uur gesloten.

za 04 mei

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten. Tijdens deze CoderDojo gaan we voor het eerst aan de slag met het programma Python. Maak je eigen schildpadrace spelletje of maak een spannend coderingsprogramma om met een vriend geheime berichten te zenden en ontvangen!

za 04 mei

• Bevrijdingsdag Bekijk details

5 mei 2019

Geen wijzigingen in de reguliere openingstijden.

zo 05 mei

• Eerste hulp bij internet in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Puttershoek.

di 07 mei

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 08 mei

• Inloopbijeenkomst liever niet alleen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de strijd tegen de eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

wo 08 mei

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

vr 10 mei

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

ma 13 mei

• Taalspreekuur Bekijk details