Resultaat 11 - 20 (van 40)

• Stof op je kaft - Boekentaxatie Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Een fortuin in de boekenkast. De Bibliotheek Hoeksche Waard vraagt deze maand aandacht voor ‘stof op je kaft’. Wie heeft nog mooie – zeldzame – oude boeken in huis?

do 28 nov

• Literaire pubquiz NL leest Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | OnS Proeflokaal Strijen

Voor echte boekenwurmen, fanatieke lezers en literaire veelvraten.

do 28 nov

• Jongerendebat Bekijk details

Van 13:00 tot 15:30 | Gemeentehuis Maasluis

Jongeren van scholen in Oud-Beijerland, Maassluis en Spijkenisse debatteren over stellingen rondom Jan Wolkers, de natuur en duurzaamheid ter ere van Nederland Leest. Het publiek: een schare fans uit de Hoeksche Waard, leerlingen uit Maassluis en scholieren uit Spijkenisse. Iedereen is welkom.

vr 29 nov

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 29 nov

• Digitaal Spreekuur in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert maandag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

ma 02 dec

• Digitaal Spreekuur in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 3 december van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

di 03 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 04 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

wo 04 dec

• Sinterklaasavond Bekijk details

SINTERKLAASJOURNAALHet Sinterklaasjournaal is vanaf 15 november te zien bij de NPS op Ned 1 en 3. Op de foto : Scene Bram van der Vlugt als Sinterklaas 5 december 2019

De bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.

do 05 dec

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

vr 06 dec