Resultaat 11 - 20 (van 26)

• Workshop kijkdoos maken: Bouw je Bibliotheek van de Toekomst Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Wil je graag meedoen met de prijsvraag Ontwerp de Bibliotheek van de Toekomst, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom dan langs voor inspiratie en gezelligheid bij de workshop kijkdoos maken! Schrijf je gauw in want er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar.

• Eerste hulp bij internet in Strijen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Strijen

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 15 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Strijen.

• Eerste hulp bij internet in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 15 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Numansdorp.

• Workshop Minecraft: Bouw je Bibliotheek van de Toekomst Bekijk details

Van 13:00 tot 15:30 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Je bouwt samen met een mede-Minecrafter in 2 uur tijd een Bibliotheek waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Ben je tussen de 9 en 14 jaar en heb je al ervaring met Minecraft? Geef je dan snel op! Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen.

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

wo 21 aug

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 'S-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 22 augustus van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 22 aug

• Workshop Minecraft: Bouw je Bibliotheek van de Toekomst Bekijk details

Van 13:00 tot 15:30 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

ma 26 aug

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 27 aug

• Muziek bij Rembrandt - Live concert Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Rembrandt Oud-Beijerland

Tijdens het samenwerkingsverband met Welzijn Hoeksche Waard is het idee ontstaan om een live concert te organiseren.

zo 01 sep