Resultaat 11 - 20 (van 98)

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Drie Lelies, Narvikstraat 1, Puttershoek

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

wo 06 okt

• Opening Kinderboekenweek Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Bibliotheek Heinenoord

Woensdagmiddag 6 oktober opent wethouder Harry van Waveren op feestelijke wijze de Kinderboekenweek 2021 bij het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord.

wo 06 okt

• Inloopbijeenkomst: Liever niet alleen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

do 07 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

vr 08 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Digitaal Spreekuur IDO in Heinenoord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Joeno, Tienvoet 2a, Heinenoord

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• Taalspreekuur Bekijk details

Multi ethnic university adult students learning languages together in a public library Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

di 12 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details