Resultaat 11 - 20 (van 107)

• Boekenlegger maken met de lasersnijder Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Heb jij weleens met een lasersnijder gewerkt? In het MaakLokaal in het Oude Raadhuis kun je ‘m uitproberen. We gaan een boekenlegger maken. Zo vergeet jij nooit meer waar je bent gebleven in je favoriete boek.

wo 13 jul

• Spelletjesmiddag Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Monopolie, kolonisten van Catan, PimPatPet, Rummikub, mens-erger-je-niet, Koehandel. Klassiekers die elke spelfanaat wel kent. Vind jij het leuk om bordspellen te spelen? Kom dan op donderdagmiddag naar de bibliotheek. Er zijn spellen, maar natuurlijk mag je ook je eigen spel meenemen!

do 14 jul

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

ma 18 jul

• Maak een kluis van LEGO in het Hoeksch MaakLokaal! Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Veiligheid is altijd belangrijk, maar zeker op internet. We proberen van alles te beveiligen, van wachtwoorden op wesites tot kluisjes op school. Maar hoe werken die kluisjes? Dat leren kinderen van 10 tot 14 jaar in deze workshop van het Hoeksch MaakLokaal op 19 juli in het Oude Raadhuis.

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• Gamenight: Pubquiz 16-19 jaar Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Is jouw team de snelste? En weet je de juiste antwoorden? Weet jij alles over films, boeken, muziek en de Hoeksche Waard, meld je dan aan en win samen met je team een prijs! Een pubquiz met behulp van Kahoot. Snelheid en de juiste kennis zijn de ingrediënten om te winnen. Samen met een team beantwoord je alle vragen. Zijn jullie snel genoeg om te winnen?

• Knutselmiddag: Maak je eigen tijdmachine Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Numansdorp (knutselruimte Alerimus)

Wie wil er nu eens niet terug in het verleden of juist een kijkje nemen in de toekomst? Daarvoor heb je natuurlijk een supervette lichtknipperende tijdreismachine nodig die je zelf gaat maken.

wo 20 jul

• Spelletjesmiddag Bekijk details