Resultaat 11 - 13 (van 13)

• vr 22 mrt BoekStart: Peuteryoga Bekijk details

Van 10:30 tot 11:15 | Bibliotheek Numansdorp

Een prentenboek komt tot leven door heerlijk mee te bewegen, naar verhalen te luisteren, zintuigen te stimuleren en te ontspannen. Op 22 maart geeft Janine Karlas van Yoga Walhalla een yogales voor kinderen in Bibliotheek Numansdorp. Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.

• za 23 mrt Shogi clubbijeenkomst Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Welkom bij de Shogi club Zanshin, een club voor snelle denkers en iedereen die graag uitgedaagd wordt. Deze club is de tweede Shogi club in Nederland en maakt deel uit van de Nederlandse Shogi bond. Tijdens de clubdagen is er ruimte om onderling partijtjes te spelen, of je te verdiepen in de theorie en strategie van Shogi. Er is een officiële vertegenwoordiger van de Nederlandse club aanwezig. Misschien doe jij binnenkort wel mee aan de Nederlandse kampioenschappen! De clubbijeenkomsten wordt iedere twee weken gehouden.

• za 13 apr Shogi clubbijeenkomst Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Paginanavigatie