Resultaat 41 - 50 (van 68)

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Puttershoek

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Ouderworkshop Studiekring Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Tijdens de ouderworkshop van Studiekring maken ouders van middelbare schoolleerlingen en ouders van leerlingen van groep 8 kennis met de Studiekring manier van werken.

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 08 mrt

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

ma 11 mrt

wo 13 mrt

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

vr 15 mrt

• Eerste hulp bij internet in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Numansdorp.

di 19 mrt

wo 20 mrt