Resultaat 41 - 50 (van 93)

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Drie Lelies, Narvikstraat 1, Puttershoek

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een medewerker is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

• Digitaal Spreekuur IDO in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

Voor de kleintjes is er de BoekStart workshop muziek met Suze, waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel!

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, de campus

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 19 nov

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Digitaal Spreekuur IDO in Heinenoord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Joeno, Tienvoet 2a, Heinenoord

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• Digitaal Spreekuur IDO in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

di 23 nov

• Taalspreekuur Bekijk details

Multi ethnic university adult students learning languages together in a public library Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

di 23 nov

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details