Resultaat 41 - 44 (van 44)

• vr 06 jan BoekStart: Muziek op schoot Bekijk details

A loving mother of Asian descent sits on the couch at home and reads a storybook to her preschool age daughter. The child is sitting on her mother's lap. Van 10:30 tot 11:15 | Bibliotheek Goudswaard

Een prentenboek komt tot leven met liedjes om mee te zingen en muziekinstrumenten om op te spelen. Er klinkt prachtige live muziek om op te dansen en heerlijk om naar te luisteren. Dit keer lezen, dansen en bewegen we mee met het boek ‘Kikker in de kou’ van Max Velthuijs.

• vr 27 jan BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

27 januari 2023 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De BoekStart Peuterparade op 27 januari staat dit keer in het teken van de Nationale Voorleesdagen. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 25 januari t/m 4 februari 2023 en dat wordt natuurlijk ook gevierd in de bibliotheek. Er wordt onder andere voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’.

• vr 03 feb BoekStart: Peuterparade in Puttershoek Bekijk details

3 februari 2023 | Bibliotheek Puttershoek

De BoekStart Peuterparade op 3 februari staat dit keer in het teken van de Nationale Voorleesdagen. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van 25 januari t/m 4 februari 2023 en dat wordt natuurlijk ook gevierd in de bibliotheek. Er wordt onder andere voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’.

• wo 15 feb BoekStart: Muziek met Suze Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Tijdens de workshop Muziek met Suze, gaat Suze met de kinderen een verhaal beleven met muziek erbij, op muziekinstrumentjes spelen en bewegen.

Paginanavigatie