Resultaat 41 - 43 (van 43)

• Digitaal Spreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 28 november van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 28 nov

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 29 nov

• Boekstart - voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand december organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 4 jaar. Het thema is dit keer heel toepasselijk 'kerst'.

wo 11 dec