Resultaat 31 - 40 (van 98)

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

• Cursus: je geldzaken goed geregeld Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Houd jij aan het eind van je salaris ook nog een stukje maand over? Vind je het lastig om overzicht te houden op hoeveel geld je iedere maand te besteden hebt en welke rekeningen er binnen komen? Kom dan naar de cursus Je geldzaken goed geregeld in de Bibliotheek van Numansdorp. In 5 ochtenden krijg je meer grip op je geld.

• Digitaal Spreekuur IDO in Heinenoord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Joeno, Tienvoet 2a, Heinenoord

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• Taalspreekuur Bekijk details

Multi ethnic university adult students learning languages together in a public library Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

di 26 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Drie Lelies, Narvikstraat 1, Puttershoek

• BoekStart workshop: peuteryoga Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp

Woensdagochtend 27 oktober is er peuteryoga bij de Bibliotheek Hoeksche Waard. Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.

• Lees- en luisterspot pop-up van de Koninklijke Bibliotheek Bekijk details

Van 11:00 tot 17:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kom naar de Lees- en luisterspot voor één dag in de Bibliotheek van Oud-Beijerland en ontdek wat de online bibliotheek jou allemaal te bieden heeft.

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In oktober organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum! Het thema is Kinderboekenweek.

vr 29 okt

• Taalspreekuur Bekijk details