Resultaat 31 - 40 (van 44)

• ma 26 dec De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• di 27 dec Digitaal inloop spreekuur/IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Oud-Beijerland - Iedere dinsdag kan je van 10.00-12.00 uur in de bibliotheek in het Oude Raadhuis terecht met je vragen over je smartphone, tablet of computer. Maar ook vragen over de digitale overheid kan je stellen aan onze digitale vrijwilligers.

• di 27 dec Taal met koffie Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 27 dec Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• wo 28 dec Taal met koffie Zuid-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | PassieHoek, Gravin Sabinastraat 40A, Zuid-Beijerland

Oefenen met Nederlands spreken en tegelijk allerlei mensen ontmoeten. Dat kan vanaf 5 oktober ook iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de PassieHoek in het winkelcentrum van Zuid-Beijerland.

• wo 28 dec Taal met koffie 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• wo 28 dec BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De BoekStart Peuterparade op 28 december heeft dit keer het thema winter. Er worden leuke boekjes voorgelezen over de winter. Bijvoorbeeld het boekje ‘Winter met Fien en Milo’ van Pauline Oud. Fien en Milo gaan spelen in de sneeuw, ze maken een mooie sneeuwpop en roetsjen van de besneeuwde heuvel af. Maar dan is Milo zijn warme muts en sjaal kwijt. Waar zijn die gebleven?

• za 31 dec Oudejaarsdag Bekijk details

31 december 2022

De Bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.*

• zo 01 jan Nieuwjaarsdag Bekijk details

1 januari 2023

De Bibliotheek is gesloten.

• vr 06 jan BoekStart: Peuterparade in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

De BoekStart Peuterparade op 6 januari heeft dit keer het thema winter. Er worden leuke boekjes voorgelezen over de winter. Bijvoorbeeld het boekje ‘Winter met Fien en Milo’ van Pauline Oud. Fien en Milo gaan spelen in de sneeuw, ze maken een mooie sneeuwpop en roetsjen van de besneeuwde heuvel af. Maar dan is Milo zijn warme muts en sjaal kwijt. Waar zijn die gebleven?

Paginanavigatie