Resultaat 31 - 38 (van 38)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een medewerker is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

ma 07 mrt

• Digitaal Spreekuur IDO in Strijen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Buurthuis Me Mekaer, Kerkstraat 73, Strijen

wo 09 mrt

ma 14 mrt

• Digitaal Spreekuur IDO in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

di 15 mrt

• Digitaal Spreekuur IDO in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

wo 16 mrt

ma 21 mrt

ma 28 mrt

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Puttershoek

Voor de kleintjes is er de BoekStart workshop muziek met Suze, waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel!

wo 20 apr