Resultaat 31 - 40 (van 91)

• 19 aug t/m 23 aug Hulp bij taal Bekijk details

19 augustus 2024 t/m 23 augustus 2024 | Diverse vestigingen

Heb je moeite met lezen of werken met de computer? Geen zorgen, bij ons ben je niet de enige. We bieden taalbegeleiding, oefenmogelijkheden en de hulp van vrijwilligers. Leren bij ons is leuk, gezellig en nuttig. Kom naar de Bibliotheek Hoeksche Waard en ontdek een wereld vol mogelijkheden die voor je opengaat!

• di 20 aug Handwerkcafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (De Waterstal)

Wat is er leuker dan breien, haken, kleuren, borduren met een potje thee of kopje koffie, wat lekkers en goed gezelschap? De knusse huiskamer van de bibliotheek in het Oude Raadhuis is dé plek om elkaar te ontmoeten, inspireren en tips en tricks uit te wisselen. Haak gezellig aan bij het handwerkcafé!

• wo 21 aug Workshop lasersnijden voor kinderen Bekijk details

Van 14:15 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert op 21 augustus een leuke en leerzame workshop lasersnijden voor kinderen en jongeren van 8 tot en met 15 jaar. In deze workshop leren ze hoe je met behulp van een lasersnijder een telefoonstandaard van hout kunt maken.

• za 24 aug Open dag Shogi Club Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

SHOGI, is een strategisch spel van de Samoerais uit Japan. Deze uitstekend getrainde vechtersbazen moesten het niet alleen hebben van hun spierkracht, maar ook van hun denkkracht. SHOGI betekent letterlijk het spel van de generaals en wordt al eeuwenlang gespeeld. Iedereen is welkom om het dit oeroude spel te spelen in de bibliotheek van Oud-Beijerland. Na een korte uitleg van SHOGI club Zanshin kan men meteen aan de slag gaan met dit uitdagende bordspel tijdens de open clubmiddagen!

• 26 aug t/m 30 aug Hulp bij digitaal Bekijk details

cheerful young woman helping an elderly senior person using laptop  computer for internet search and email 26 augustus 2024 t/m 30 augustus 2024 | Elke week | Diverse vestigingen

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

• 26 aug t/m 30 aug Hulp bij taal Bekijk details

26 augustus 2024 t/m 30 augustus 2024 | Elke week | Diverse vestigingen

• di 27 aug Handwerkcafé Bekijk details

• wo 28 aug Ontwerp je eigen oorbellen of sleutelhanger met TinkerCad Bekijk details

Van 14:15 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Je eigen oorbellen of sleutelhanger ontwerpen? Met de ontwerpsoftware TinkerCad kan het! De Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert op 28 augustus een creatieve workshop 3D-ontwerpen voor kinderen en jongeren van 8 tot en met 15 jaar. Na het ontwerpen, worden de oorbellen of sleutelhanger geprint met de 3D-printer.

• vr 30 aug BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De BoekStart Peuterparade op 30 augustus heeft dit keer het thema ‘Spelen’. Er worden weer leuke boekjes voorgelezen, onder andere het boekje ‘Speel je mee’ van Herve Tullet. Speel je mee met het gele bolletje op de zwarte lijn? Beweeg je vinger, druk, volg de lijn, spring, blaas, tuimel en kijk wat er gebeurt.

• 02 sep t/m 06 sep Hulp bij digitaal Bekijk details

cheerful young woman helping an elderly senior person using laptop  computer for internet search and email 2 september 2024 t/m 6 september 2024 | Elke week | Diverse vestigingen

Paginanavigatie