Resultaat 31 - 40 (van 42)

• Is 't Kunst of is 't Kitsch? Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Wie wordt er niet bekoord door de charme van prachtige oude en kostbare spullen, sieraden, zilverwerk en antiek dat misschien al eeuwen in de familie is? De Bibliotheek Hoeksche Waard biedt bezoekers in het Dorpshart te Mijnsheerenland de mogelijkheid om kostbare spullen te laten taxeren.

do 23 mei

• Lezing van Marja Visscher over haar trilogie De Badhoeve Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek 's-Gravendeel

De liefde en het levenswerk van twee ontroerende mensen van binnenuit beschreven. De historische trilogie van Marja Visscher spreekt enorm tot de verbeelding van de hedendaagse lezer. Op donderdagavond 23 mei vertelt de gevierde Hoeksche Waardse schrijfster in de Bibliotheek ‘s-Gravendeel alles over haar inspirerende serie en de chemie tussen uitgesproken karakters.

do 23 mei

• Prentenboekdans Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Voorlezen, zingen en muziek

vr 24 mei

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 24 mei

• Pop-up tentoonstelling Eduard van Toledo Oude Raadhuis Bekijk details

Van 11:00 tot 16:00 | Oude Raadhuis

Kunstenaar zijn met een beperking. Levert dat minder goed werk op of wordt het juist veel intenser? Die vraag kunnen we stellen aan Eduard van Toledo.

za 25 mei

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 29 mei

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 29 mei

• Hemelvaartsdag Bekijk details

30 mei 2019

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

do 30 mei

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

vr 31 mei

• 1e Pinksterdag Bekijk details

9 juni 2019

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

zo 09 jun