Resultaat 51 - 60 (van 68)

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 20 mrt

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 21 maart van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 21 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

do 21 mrt

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 22 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 26 mrt

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 27 mrt

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

vr 29 mrt

• Cabaretvoorstelling "Zucht" Bekijk details

Van 20:30 tot 22:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De moeder de vrouw. Twee identiteiten, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden? Een relevante vraag waar je heel verschillend op kunt antwoorden; een onderwerp dat net zo veelzijdig is als dat er moeders en vrouwen zijn. Niet voor niets is het dan ook een regelmatig terugkerend onderwerp voor maatschappelijk debat en zeker tijdens deze Boekenweek.

vr 29 mrt

• Examenworkshop Studiekring Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Tijdens de examenworkshop van Studiekring krijgen middelbare scholieren in hun eindexamenjaar alle tips en tricks toegekend om succesvol hun examens te kunnen maken.

wo 17 apr

• Goede Vrijdag Bekijk details

19 april 2019

De Bibliotheek is vanaf 17:00 uur gesloten.

vr 19 apr