Resultaat 71 - 80 (van 107)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert de Bibliotheek Taal en koffie, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

wo 05 okt

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 07 okt

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

ma 10 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Op dinsdagen, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de Bibliotheek Taal en koffie, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

di 11 okt

wo 12 okt