Resultaat 21 - 30 (van 60)

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

ma 11 mrt

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

wo 13 mrt

• Workshop Delpher krantenbank Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden volgt.

do 14 mrt

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 15 mrt

• Eerste hulp bij internet in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 19 maart van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Numansdorp.

di 19 mrt

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Belastingspreekuur in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Veel mensen hikken er ieder jaar weer tegenaan: de belastingaangifte. Inkomstenbelasting, huurtoeslag, zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek en andere bijzondere aftrekposten. Wie de aanslag met zorg en precisie invult kan misschien aanspraak maken op tal van financiële regelingen. Niet altijd leuk en ook niet altijd gemakkelijk.

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 21 maart van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 21 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen