Resultaat 21 - 30 (van 42)

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 15 mei

• Eerste hulp bij internet in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Numansdorp.

• Inloopbijeenkomst liever niet alleen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de strijd tegen de eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 17 mei

• Film 't Moordenaartje (eilandentram) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Puttershoek

Het moordenaartje: een legendarisch trammetje, dat bijna honderd jaar lang over ons eiland reed. Op zaterdag 18 mei wordt in De Bibliotheek Puttershoek een boeiende film vertoond over dit oude trammetje. Het traject, de reizigers, de Barendrechtse brug en het landleven in de Hoeksche Waard komen weer even tot leven.

za 18 mei

• Voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand mei organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 6 jaar. Dit keer staat het uurtje in het teken van de Annie M.G. Schmidt week!

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heinenoord

In de Hoeksche Waard wonen naar schatting 8000 mensen die de Nederlandse taal niet goed kunnen lezen of schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• Eerste hulp bij internet in Strijen Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert woensdag 22 mei van 14.00 tot 16.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek Strijen.

• Eerste hulp bij internet in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 23 mei van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur 'eerste hulp bij internet' in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

do 23 mei