Resultaat 21 - 30 (van 44)

• di 20 dec Taal met koffie Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Puttershoek

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Puttershoek, organiseert de het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 20 dec Taal met koffie Oud-Beijerland Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Oud-Beijerland

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere dinsdag, van 13.30 tot 15.00 uur in de salon van het Oude Raadhuis Bibliotheek Oud-Beijerland, organiseert het DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• di 20 dec Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

• wo 21 dec Taal met koffie Zuid-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | PassieHoek, Gravin Sabinastraat 40A, Zuid-Beijerland

Oefenen met Nederlands spreken en tegelijk allerlei mensen ontmoeten. Dat kan vanaf 5 oktober ook iedere woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de PassieHoek in het winkelcentrum van Zuid-Beijerland.

• wo 21 dec Taal met koffie 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek 's-Gravendeel

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Elke woensdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek 's-Gravendeel, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• wo 21 dec Maak je eigen digitale kerstkaart met Canva Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)

Het Hoeksch MaakLokaal is in kerstsferen! En bij de kerstdagen hoort natuurlijk ook een kerstkaart. We maken een kerstkaart met behulp van het ontwerpprogramma Canva.

• vr 23 dec Taal met koffie Numansdorp Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Numansdorp, Campus

Onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.30 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp, organiseert DigiTaalhuis Hoeksche Waard Taal met koffie, een ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment om samen te oefenen met het leren van het Nederlands.

• za 24 dec Kerstavond Bekijk details

24 december 2022

De bibliotheek is vanaf 17.00 uur gesloten.*

• zo 25 dec 1e Kerstdag Bekijk details

25 december 2022

De Bibliotheek is gesloten.

• ma 26 dec 2e Kerstdag Bekijk details

26 december 2022

De Bibliotheek is gesloten.

Paginanavigatie