Resultaat 21 - 30 (van 33)

• Hulp bij het invullen van formulieren (AFGELAST) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

do 16 apr

• Stof op je kaft: boekentaxatie (AFGELAST) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Een fortuin in de boekenkast. De Bibliotheek Hoeksche Waard vraagt deze maand aandacht voor ‘stof op je kaft’. In de Bibliotheek Numansdorp in de Buitensluis worden mooie, kostbare boeken getaxeerd op donderdagmiddag 16 april van 14 uur tot 16 uur, doorlopende inloop. Wie heeft nog mooie – zeldzame – oude boeken in huis?

do 16 apr

• Taallokaal (AFGELAST) Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 17 apr

• Taallokaal (AFGELAST) Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

vr 24 apr

• Koningsdag Bekijk details

27 april 2020

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

ma 27 apr

• Hulp bij het invullen van formulieren (AFGELAST) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 28 apr

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard (AFGELAST) Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 02 mei

• Dodenherdenking Bekijk details

4 mei 2020

De Bibliotheek is vanaf 17:00 uur gesloten.

ma 04 mei

• Bevrijdingsdag Bekijk details

5 mei 2020

Nationale vrije dag, de Bibliotheek is de hele dag gesloten.

di 05 mei

• Hemelvaartsdag Bekijk details

21 mei 2020

De Bibliotheek is de hele dag gesloten.

do 21 mei