Resultaat 21 - 30 (van 91)

• 12 aug t/m 16 aug Hulp bij digitaal Bekijk details

cheerful young woman helping an elderly senior person using laptop  computer for internet search and email 12 augustus 2024 t/m 16 augustus 2024 | Elke week | Diverse vestigingen

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

• 12 aug t/m 16 aug Hulp bij taal Bekijk details

12 augustus 2024 t/m 16 augustus 2024 | Diverse vestigingen

Heb je moeite met lezen of werken met de computer? Geen zorgen, bij ons ben je niet de enige. We bieden taalbegeleiding, oefenmogelijkheden en de hulp van vrijwilligers. Leren bij ons is leuk, gezellig en nuttig. Kom naar de Bibliotheek Hoeksche Waard en ontdek een wereld vol mogelijkheden die voor je opengaat!

• di 13 aug Handwerkcafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (De Waterstal)

Wat is er leuker dan breien, haken, kleuren, borduren met een potje thee of kopje koffie, wat lekkers en goed gezelschap? De knusse huiskamer van de bibliotheek in het Oude Raadhuis is dé plek om elkaar te ontmoeten, inspireren en tips en tricks uit te wisselen. Haak gezellig aan bij het handwerkcafé!

• wo 14 aug Voorleesfeestje op de kinderboerderij Bekijk details

14 augustus 2024 | Kinderboerderij Piershil en Oud-Beijerland

Deze zomervakantie organiseert de Bibliotheek een reeks gezellige evenementen speciaal voor kinderen en hun familie: de Voorleesfeesten! Deze vrolijke bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties in de Hoeksche Waard en beloven een feestje vol plezier en avontuur te worden. Tijdens de Voorleesfeesten kunnen kinderen van 0 tot 10 jaar genieten van spannende en grappige verhalen. De setting van de kinderboerderij en Fort Buitensluis maakt het voorlezen nog specialer.

• wo 14 aug Maak een stopmotion film met LEGO! Bekijk details

Girls, sisters play kids constructor, build house Lego Harry Potter from bricks, blocks by assembly instrustions. Children activity at home in playroom. Intelligent development of fine motor skills. Van 10:30 tot 14:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet? Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Kinderen worden ermee op weg geholpen tijdens de workshop stopmotion op 14 augustus in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• wo 14 aug Bios op 't Fort - Little Woman Bekijk details

Van 20:30 tot 23:00 | Fort Buitensluis, Fortlaan 10 te Numansdorp

De Hoeksche Waard is een nieuw festival rijker. Deze zomer van 12 t/m 16 augustus vindt de eerste editie plaats van Bios op ‘t Fort op Fort Buitensluis in Numansdorp. Twee van de films zijn boekverfilmingen en worden vertoond in samenwerking met de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• do 15 aug Bios op 't Fort - GVR Bekijk details

Van 10:15 tot 12:00 | Fort Buitensluis, Fortlaan 10 te Numansdorp

• 22 mei t/m 15 aug Schrijfwedstrijd - Een zinderende zomer Bekijk details

22 mei 2024 t/m 15 augustus 2024 | Hoeksche Waard

De zon heeft zich alweer laten zien en de vakanties komen eraan. Een zachte zomerbries, zon, zee, terrasjes, vakantieliefdes en zwoele zomeravonden, genoeg ingrediënten voor een heerlijk zomers verhaal. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om mee te doen aan de schrijfwedstrijd van de Bibliotheek Hoeksche Waard met het thema ‘Een zinderende zomer’.

• za 17 aug CoderDojo Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

De CoderDojo is na 5 jaar inmiddels een bekend begrip geworden in de Hoeksche Waard. Tijdens deze tweewekelijkse bijeenkomsten kunnen kinderen van 8 t/m 17 spelenderwijs leren programmeren, ontdekken hoe een Microbit werkt of een auto op zonne-energie, een robot programmeren of een 3D-model maken voor de 3D-printer of juist een 2D-ontwerp voor de laser- en vinylsnijder of mokkenpers. Het is deze maand op 3 en 17 augustus.

• 19 aug t/m 23 aug Hulp bij digitaal Bekijk details

cheerful young woman helping an elderly senior person using laptop  computer for internet search and email 19 augustus 2024 t/m 23 augustus 2024 | Elke week | Diverse vestigingen

Paginanavigatie