Resultaat 21 - 30 (van 44)

• Digitaal Spreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 20 februari van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Numansdorp.

• Digitaal Spreekuur in 's-Gravendeel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 20 februari van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Strijen

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• Ambachtsheerlijkheid: een rijk verleden Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Numansdorp

Iedere Numansdorper is opgegroeid met de ambachtsheerlijkheid. Sinds mensenheugenis was het de spil van de boerengemeenschap. En toch ook jarenlang voor de bewoners van Cromstrijen verboden terrein: de Ambachtsheerlijkheid.

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 21 feb

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Numansdorp

di 25 feb

• BoekStart: poppenkast en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand februari organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland Centrum de BoekStart workshop poppenkast en knutselen voor kinderen tot 4 jaar. Het thema is dit keer: sprookjes!

wo 26 feb

• Break-In Box Atlantikwall - Kraak de geheime code! Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De geallieerden komen er aan! Kraak de geheime code om het hoofdkwartier te waarschuwen… of niet… De Break-In Box is een omgekeerde Escaperoom-ervaring. Door puzzels op te lossen ontrafel je steeds meer van het mysterie en dring je steeds verder de kist binnen. In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum kunnen kinderen tussen de 10 en 14 jaar hiermee aan de slag op donderdag 27 februari (in de voorjaarsvakantie).

do 27 feb

• Workshop: eenvoudig communiceren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Lezen is voor iedereen. Maar sommige brieven, kranten, mails en berichten zijn hopeloos ingewikkeld. Dus? Duidelijk en eenvoudig communiceren is belangrijk, zodat iedereen begrijpt wat je boodschap is. Dat leer je in de workshop Eenvoudig Communiceren op donderdagmiddag 27 februari in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Mijnsheerenland.

do 27 feb

• Walk&Talk: presenteer jezelf op weg naar werk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij je sollicitatiegesprek is de eerste indruk heel belangrijk en je krijgt maar één kans. Tips en tops om goed uit de bus te komen zijn altijd bruikbaar. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op vrijdag 28 februari is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Walk&Talk de workshop ‘presenteer jezelf’.

vr 28 feb