Resultaat 21 - 30 (van 40)

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard Bekijk details

Van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 07 dec

• Joris' Kerstboom in Oud-Beijerland Centrum Bekijk details

9 december 2019, 14:00 t/m 24 december 2019, 17:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum staat -net als vorig jaar- van 9 t/m 24 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen om in het licht te zetten. In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

09 dec t/m 24 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | Bibliotheek 's Gravendeel

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – zes keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

ma 09 dec

• Boekstart - voorlezen en knutselen in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de maand december organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer een gezellig uurtje voorlezen en knutselen voor kinderen t/m 4 jaar. Het thema is dit keer heel toepasselijk 'kerst'.

wo 11 dec

• Digitaal Spreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert donderdag 12 december van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur (voorheen 'eerste hulp bij internet') in de Bibliotheek Numansdorp.

• Digitaal Spreekuur in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

• Workshop Fashion Redesign Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Dorpshart Mijnheerenland

Je kleding laat zien wie je bent. Maak het nog persoonlijker door het te “redesignen”.

• Taaltrefpunt Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp (Campus)

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 13 dec

• BoekStart workshop muziek met Suze Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Numansdorp

Voor de kleintjes is er in december een BoekStart workshop waarbij muziek centraal staat. Muziek en liedjes luisteren en natuurlijk ook zelf zingen. Dansen, op instrumentjes spelen, wat een gezellige boel! Het thema is dit keer: Kerstmis! Kom je ook meedoen?

di 17 dec

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details