Resultaat 21 - 30 (van 98)

• Digitaal Spreekuur IDO in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

wo 13 okt

• BoekStart workshop gebaren met je kind Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Wat zou het toch fijn zijn om je baby beter te begrijpen. Met de workshop “Gebaren met je kind” krijg je een mooie tool in handen om met je kindje te communiceren. Logopedist Wendy de Wit geeft deze gezellige interactieve workshop op zaterdagochtend in de Bibliotheek van ’s-Gravendeel.

za 16 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• Digitaal Spreekuur IDO in Heinenoord Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Joeno, Tienvoet 2a, Heinenoord

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

• Digitaal Spreekuur IDO in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

di 19 okt

• Taalspreekuur Bekijk details

Multi ethnic university adult students learning languages together in a public library Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

di 19 okt

• Digitaal Spreekuur IDO in Puttershoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Drie Lelies, Narvikstraat 1, Puttershoek

wo 20 okt

• Online leeskring: 'wie ik was' van Alfred Schaffer Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Online

In 'Wie ik was' gaat gelauwerd dichter Alfred Schaffer op zoek naar zichzelf en zijn achtergrond. Dit is een van de prachtige bundels waarvoor Schaffer vorig jaar de PC Hooft oeuvreprijs kreeg. Woensdag 20 oktober om 19.30 uur is deze dichtbundel het onderwerp van gesprek bij de online leeskring van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

wo 20 okt

• Workshop Shogi Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

SHOGI, het oeroude bordspel van de Samoerais is nu uit te proberen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op vrijdagochtend 22 oktober. Iedereen is welkom om dit boeiende spel te komen spelen. Na een korte introductie ga je meteen aan de slag.

vr 22 okt