Resultaat 21 - 30 (van 32)

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Numansdorp, café Amalia

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in café Amalia van de Buitensluis, organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 25 jan

vr 01 feb

vr 08 feb

vr 15 feb

vr 22 feb

vr 01 mrt

• Ouderworkshop Studiekring Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Tijdens de ouderworkshop van Studiekring maken ouders van middelbare schoolleerlingen en ouders van leerlingen van groep 8 kennis met de Studiekring manier van werken.

wo 06 mrt

vr 08 mrt