Resultaat 21 - 30 (van 33)

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Buttervliet 8, Numansdorp

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag, van 13.15 tot 15.00 uur in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (in de Buitensluis), organiseert de Bibliotheek het Taallokaal, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

vr 20 nov

• Hulp bij het invullen van formulieren Bekijk details

23 november 2020 | Bibliotheek 's-Gravendeel (ALLEEN OP AFSPRAAK)

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er spreekuur Formulierenhulp van Humanitas, meerdere keren per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard, op afspraak. Om een afspraak te maken kun je bellen naar: 06-22384141 of 06-28301395.

ma 23 nov

• Jongerendebat Nederland Leest Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Hoeksch Lyceum Oud-Beijerland

Op dinsdag 24 november wordt een jongerendebat gehouden in de aula van het Hoeksch Lyceum te Oud-Beijerland ter ere van Nederland Leest. Jongeren debatteren over stellingen rondom de bestseller 'Het zwijgen van Maria Zachea' van Judith Koelemeijer. Of je nu een van de jongeren wil supporten, of gewoon geïnteresseerd bent in een prikkelende discussie, iedereen is welkom.

di 24 nov

• Grote leeskring: Nederland Leest Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Online

In november staat de Bibliotheek in het teken van NL Leest. Tijdens de jaarlijkse thema maand Nederland Leest kun jij meedoen met deze grootste leesclub van de Hoeksche Waard. Online in de Bibliotheek. Praat mee over Het zwijgen van Maria Zachea.

wo 25 nov

• Walk&Talk: tips en tops bij LinkedIn Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan is er maandelijks de bijeenkomst Walk&Talk. Op vrijdag 27 november is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum 'tips en tops bij LinkedIn'.

• Boekstart: voorlezen & knutselen in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek (LOCATIE KAN NOG WIJZIGEN)

In november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is 'Sinterklaas'.

• Taallokaal Bekijk details

Van 13:15 tot 15:00 | Buttervliet 8, Numansdorp

• Jongerendebat Nederland Leest (VERPLAATST) Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Hoeksch Lyceum Oud-Beijerland

Op vrijdag 27 november wordt een jongerendebat gehouden in de aula van het Hoeksch Lyceum te Oud-Beijerland ter ere van Nederland Leest. Jongeren debatteren over stellingen rondom de bestseller 'Het zwijgen van Maria Zachea' van Judith Koelemeijer. Of je nu een van de jongeren wil supporten, of gewoon geïnteresseerd bent in een prikkelende discussie, iedereen is welkom.

• (Leren) programmeren bij de CoderDojo Hoeksche Waard Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 8 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

za 05 dec

• Digitaal Spreekuur in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert dinsdag 15 december van 10.00 tot 12.00 uur een Digitaal Spreekuur in de Bibliotheek Mijnsheerenland.

di 15 dec