Resultaat 21 - 30 (van 107)

• Bouwen en verhalen vertellen met Duplo Story Tales Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de zomervakantie worden er ook voor de jongere kinderen activiteiten bedacht waar ze de vaardigheden van de 21e eeuw opdoen. Bouwen en verhalen vertellen met Duplo Story Tales is bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot ongeveer 7 jaar.

wo 27 jul

• Knutselmiddag: Maak je eigen tijdmachine Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Wie wil er nu eens niet terug in het verleden of juist een kijkje nemen in de toekomst? Daarvoor heb je natuurlijk een supervette lichtknipperende tijdreismachine nodig die je zelf gaat maken.

wo 27 jul

• Spelletjesmiddag Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Monopolie, kolonisten van Catan, PimPatPet, Rummikub, mens-erger-je-niet, Koehandel. Klassiekers die elke spelfanaat wel kent. Vind jij het leuk om bordspellen te spelen? Kom dan op donderdagmiddag naar de bibliotheek. Er zijn spellen, maar natuurlijk mag je ook je eigen spel meenemen!

do 28 jul

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Online oefenen met het spreken van de Nederlandse taal samen met taalvrijwilligers. Iedere maandagavond van 20.00-21.00 uur gezellig praten met taalvrijwilligers.

ma 01 aug

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Wie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

di 02 aug

• Bouwen en verhalen vertellen met Duplo Story Tales Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Goudswaard

wo 03 aug

• Spelletjesmiddag Bekijk details

do 04 aug

• De Hoeksche Waardse Babbelbox Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

ma 08 aug

• Boekenlegger maken met de lasersnijder Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Heb jij weleens met een lasersnijder gewerkt? In het MaakLokaal in het Oude Raadhuis kun je ‘m uitproberen. We gaan een boekenlegger maken. Zo vergeet jij nooit meer waar je bent gebleven in je favoriete boek.

di 09 aug

• Taalspreekuur Bekijk details