Resultaat 21 - 30 (van 38)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een medewerker is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

ma 14 feb

• Digitaal Spreekuur IDO in Mijnsheerenland Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

di 15 feb

• Start Cursus Digisterker Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Strijen

Vanuit huis een verklaring voor een nieuw rijbewijs aanvragen? Of de huurtoeslag regelen? Het kan allemaal met internet. De overheid wil dat we onze zaken via internet regelen. Het heeft natuurlijk voordelen om er de deur niet voor uit te hoeven. Maar misschien ben je er niet zo handig in of vind je het een beetje eng. Als dat zo is, geef je dan op voor de gratis cursus Digisterker in de Bibliotheek Strijen.

di 15 feb

• Digitaal Spreekuur IDO in Numansdorp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Numansdorp

wo 16 feb

• LEGO Dansende Robot Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Robots kunnen een hoop, maar kunnen ze ook dansen? Werk alleen of samen om deze robots van LEGO Spike te leren dansen!

wo 16 feb

ma 21 feb

• Maak een eigen legpuzzel Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Ben jij of ken jij een echte puzzelaar? Heb je ooit je eigen puzzel willen maken? Doe mee met deze workshop van het Hoeksch MaakLokaal en maak je eigen legpuzzel!

wo 23 feb

• BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Kom mee doen met de Peuterparade, super leuk voor de allerkleinste. Deze keer is het thema muziek. We gaan leuke boekjes voorlezen van Dikkie Dik en Noortje. Zij gaan muziek maken en dat doen wij natuurlijk ook! We hebben allerlei muziekinstrumentjes en samen gaan we daar mooie muziek mee maken, dansen en zingen. Als afsluiting knutselen de kinderen met wat hulp hun eigen muziekinstrumentje. Kom jij ook mee doen?

vr 25 feb

ma 28 feb