CoderDojo

8 december 2018, van 13:45 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Kosten: Gratis

Een CoderDojo is een club waarbij kinderen (Ninjas!) van 7 t/m 17 jaar zelfstandig aan de slag gaan met programmeren en het bouwen aan websites of games. De focus ligt op het (leren) programmeren en het ontmoeten van like-minded leeftijdsgenoten.

De tweede CoderDojo is op zaterdagmiddag 8 december van 13.45 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt. Je kunt aan de slag met onze leskaarten (Scratch, Phyton, Java, databases, etc.), je kunt aan je eigen project komen werken of je kunt bij de mentoren aangeven wat je zou willen (leren) programmeren. Bijna alles is mogelijk!

Er is plek voor 20 deelnemers. De ticketverkoop gaat via de officiĆ«le website van CoderDojo.

Let op: neem je eigen laptop mee of leen een laptop van iemand!
Lukt dit niet? Stuur dan even een mailtje naar Lisette, dan kijken we of we een laptop voor je kunnen regelen.

Neem op 8 december de bevestiging van je boeking mee op je telefoon of op papier. Zonder dit ticket kun je helaas niet deelnemen aan de middag.

Je kunt je hier inschrijven.