Kennismaking met robotjes (Geannuleerd)

20 september 2023, van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Kosten: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig kennismaken met de nieuwste familie van het MaakLokaal. De robotjes Beebot, Cubetto, Dash, Spike en Drone stellen zich graag aan je voor. Dat een bibliotheek boeken heeft dat weet iedereen, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt is nieuw voor veel mensen. Daarom deze leuke kennismaking met robotjes in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis op woensdag 20 september

Wat de toekomst brengt weet niemand, maar dat er robots ingezet zullen gaan worden dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismaking georganiseerd. Kom langs met een vriendje, vader en/of moeder om te spelen en leren van Dash, Cubetto, Beebot en stoere Spike. Wie weet kun je ook nog een drone laten opstijgen en landen. Met Dash is een leuk parcours uitgezet. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Noteer gauw de datum woensdag 20 september van 14:30 uur tot 16:00 in je agenda. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze activiteit is geannuleerd.