Lezing schrijfster Suzanna Jansen

22 februari 2024, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Numansdorp

Kosten: €5,50 (plusabonnement), €6,50 (basisabonnement) en €7,50 voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Suzanna Jansen verbindt haar familiegeschiedenis moeiteloos met het grotere geheel. En haar lezers verslinden dit persoonlijke en meeslepende verhaal. Zij laat zien hoe het leven van gewone vrouwen in de afgelopen eeuw ingrijpend veranderde. Topschrijfster Suzanna Jansen is te gast in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Numansdorp op donderdag 22 februari.

Suzanna Jansen is een verteller in hart en nieren. Eerder schreef zij de bestseller Het pauperparadijs. Haar nieuwste boek heet De omwenteling of de eeuw van de vrouw. In dit boek schetst meesterverteller Suzanna, de afgelopen eeuw vanuit een nieuw perspectief: dat van de vrouw.

Met de bril van haar moeder, haar oudere zus en zichzelf vertelt Suzanna hoe vrouwen leefden binnen de marges van ondergeschiktheid en dienstbaarheid, en hoe de strijd verliep om te worden behandeld als gewoon mens.

In haar persoonlijke, meeslepende stijl legt Suzanna in De omwenteling de anatomie bloot van de tergend trage, maar niet te stuiten omwenteling van de emancipatie.

Suzanna Jansen doet haar verhaal in de Bibliotheek Hoeksche Waard te Numansdorp op 22 februari van 19.30 tot 21.30 uur. Graag vooraf aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden


Fotografie: Mark Uyl