Maak een stopmotionfilm met LEGO

Woensdag 12 juni 2024, van 14:15 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,00 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet? Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen met alle technieken die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Kinderen kunnen een beetje op weggeholpen worden tijdens de workshop stopmotion op 12 juni in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom voor het maken van een stopmotionfilm met LEGO. Deze leuke multimediamiddag is op 12 juni in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Bij een stopmotionfilm wordt een verhaal gemaakt van losse foto’s. De kinderen verzinnen in groepjes een verhaal en bouwen dit met LEGO. Ze maken stap voor stap, foto voor foto het verhaal af. Ze kunnen hierbij gebruik maken van de LEGO die in het MaakLokaal aanwezig is. Tijdens deze activiteit leren kinderen nadenken over een verhaal, dit vervolgens uitbeelden door te bouwen en natuurlijk moet er goed worden samengewerkt.

Deze multimediamiddag is op woensdag 12 juni van 14:15 tot 16:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden