Vakantielezen

Zaterdag 13 juli 2024 t/m zaterdag 31 augustus 2024

Wat leuk dat je in de vakantie veel kilometers gaat lezen! Je kunt je gelezen kilometers bijhouden in een speciaal kilometerboekje. Elke bladzijde is een kilometer. Je mag dan ook vijf kleine streepjes op je meetlint kleuren (per bladzijde). Kun je zelf nog niet (goed) lezen? Dan telt het voorlezen of samenlezen van een boek ook mee.

Is je kilometerboekje of meetlint helemaal vol? Lever dit boekje dan in bij een vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard bij jou in de buurt. Er wacht dan een kleine verrassing op je. Je kunt jouw kilometerboekje en meetlint alleen inleveren als er een medewerker van de bibliotheek aanwezig is. Kijk voor de bemande openingstijden op de pagina vestigingen en openingstijden

Deze actie is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Meedoen kan vanaf zaterdag 13 juli 2024. Je kunt het kilometerboekje en meetlint ophalen bij een bibliotheek bij jou in de buurt. Inleveren kan tot en met zaterdag 31 augustus 2024. Wil je ook kans maken op een grotere prijs? Lever dan ook je naam en e-mailadres in bij een vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard bij jou in de buurt. Dit kun je gewoon op je kilometerboekje schrijven.

Veel plezier en een fijne zomer!