Verrassingstas

Boeken komen uitzoeken in de Bibliotheek zit er voor nu even niet in helaas. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar we vinden het wel belangrijk dat mensen blijven lezen! Want Boeken geven ontspanning en verrijken je leven. Dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Daarom is het vanaf nu mogelijk om een verrassingstas te bestellen, met boeken uit je favoriete genre!

Aanmelden

De tas bevat 4 boeken en kan aangevraagd worden door zowel volwassenen als jeugd. Vul hier het formulier in en wij gaan ermee aan de slag!
Je kunt je bestelling ook telefonisch doen. Van maandag t/m vrijdag kun je hiervoor tussen 10.00 en 11.00 uur bellen naar Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (0186-613782).

Geen lid?

Ben je nog geen lid maar wil je ook graag een verrassingstas ontvangen? Word dan snel lid!

Dat kan gewoon online, je hoeft hiervoor niet naar de Bibliotheek te komen!
Naast het kunnen aanvragen van de verrassingstas, kun je dan ook gelijk gebruik maken van de Online Bibliotheek* en genieten van de e-books en luisterboeken!

*Let op: dit geldt bij een BASIS abonnement of een PLUS abonnement.