BoekStart spaaractie

Baby’s houden van boeken! Met de baby op schoot een boekje ontdekken is niet alleen gezellig, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Daarom is er de BoekStart Spaaractie. Voor ieder kind t/m 3 jaar dat ook lid is van de bibliotheek is een spaarkaart beschikbaar. Een lidmaatschap is voor kinderen gratis.

De spaarkaart wordt meegegeven bij het ophalen van een BoekStartkoffertje, dat onder andere ook twee leuke babyboekjes bevat. Tijdens BoekStartactiviteiten in de bibliotheek kun je de spaarkaart ook halen of aan de balie bij de bibliotheek (voor activiteiten kijk op www.debhw.nl/agenda). Een sticker voor de spaarkaart kan alleen gehaald worden bij de balie als er een medewerker aanwezig is.

Hoe werkt het?

Bij ieder bibliotheekbezoek, waarbij er een of meer boeken worden geleend, krijgt het kind een sticker voor op de spaarkaart. Bij 10 stickers is er een leuk cadeautje. Er kan gespaard worden tot 20 stickers, dus tot maximaal twee cadeautjes. Zo wordt het extra aantrekkelijk om naar de bibliotheek te gaan en boekjes te lenen!

Deze leuke actie start op 3 april 2023, dus kom naar de bibliotheek, lees met je kindje een boekje en spaar voor een leuk cadeau!

Bekijk het reglement via de onderstaande knop.