Hans Hagen zelf leest voor uit Jubelientje!

In dit filmpje leest Hans Hagen zelf voor uit het verhaaltje ´Lege flessen´van Jubelientje. Wil je meer weten over de verhaaltjes van Jubelientje? Kijk dan eens op de website van de schrijver Hans Hagen: www.jubelientje.nl. Je vindt hier ook kleurplaten en briefpapier!

De Voorleeshoek

De mensen van De Voorleeshoek lezen je kind de mooiste boeken voor. Ruim 700 filmpjes staan al op de site. Leuk, leerzaam en heel ontspannen.

Naar De Voorleeshoek

Bereslim

Van prachtige geanimeerde prentenboeken tot leerzame spelletjes. Bereslim is leuk voor peuters, kleuters én hun ouders. 

Naar Bereslim

Jubelientje: Geheimtaal

In dit filmpje leest Marieke het verhaaltje 'Geheimtaal' voor uit het boek 'Jubelientje' van schrijver Hans Hagen. Wil je meer weten over de verhaaltjes van Jubelientje? Kijk dan eens op de website van Hans Hagen: www.jubelientje.nl. Je vindt hier ook kleurplaten en briefpapier!

Jubelientje: Spekkies

In dit filmpje leest Colinda het verhaaltje 'Spekkies' voor uit het boek 'Jubelientje' van schrijver Hans Hagen. Wil je meer weten over de verhaaltjes van Jubelientje? Kijk dan eens op de website van Hans Hagen: www.jubelientje.nl. Je vindt hier ook kleurplaten en briefpapier!

Jubelientje: Op het ijs

In dit filmpje leest Colinda het verhaaltje 'Op het ijs' voor uit het boek 'Jubelientje' van schrijver Hans Hagen. Wil je meer weten over de verhaaltjes van Jubelientje? Kijk dan eens op de website van Hans Hagen: www.jubelientje.nl. Je vindt hier ook kleurplaten en briefpapier!