Simulatie modelvliegen

Gamen is chill maar is misschien ook een beetje eenzaam. Voor jongeren die graag de virtuele met de echte wereld willen combineren ligt er een mooie uitdaging te wachten in het Hoeksch MaakLokaal. Met een groepje gelijkgestemden kun je aan de slag met een vliegsimulator. Een mooie kans om je horizon te verbreden.

Voor wie?

Voor jongeren vanaf 14 jaar die graag gamen en met techniek bezig zijn, is dit een unieke kans om spelenderwijs een vliegbrevet te halen. Ervaren modelvliegers geven in 6 lessen op een Phoenix RC simulator waarmee een A Brevet motor FS Phoenix mode 1 gehaald kan worden (op basis van de KNVvL richtlijnen).

Diploma

De lessen kunnen worden afgesloten met een examen waarmee het eenvoudiger wordt om een modelvliegtuigbrevet te halen bij modelvliegclubs als men dat wil.

Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet motor FS Phoenix mode 1” kun je aansluiting zoeken bij de Modelvliegclub Europoort in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen. Droom je er al langer van om ooit eens met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan? Dan is dit je kans om eraan te beginnen!

Aanmelden

Deze cursus wordt georganiseerd wanneer voldoende deelnemers zich hebben aangemeld. Wil je je aanmelden of heb je vragen over de cursus? Neem contact op via eca-j@debhw.nl.

Stuur een mail